Wielersportvereniging ETP Zutphen

 • Klusdag ETP Parkoers Zaterdag 21 april

  Op zaterdag 21 april van 09:00 - 16:00 gaan we weer klussen op het ETP clubparkoers aan de Laan naar Eme 95 in Zutphen.

  We willen het parkoers weer mooier en uitdagender en anders maken. We zijn op dit moment in gesprek over benodigde materialen en grond, zodat we een nog leuker parkoers kunnen gaan realiseren.
  De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit : afval/pallets afvoeren in container, nieuwe palen zetten, linten opnieuw spannen, eventuele snoei werkzaamheden, onkruid weghalen, rommel van het  terrein opruimen en kleine parkoersaanpassingen maken.

  Heb je ook zin om te komen helpen ?
  Geef je je dan op via parkoers@etp-zutphen.nl dat je komt
  en neem dan een schep en eventueel snoei gereedschap mee.
  Voor de rest van de spullen zullen wij zorgen.
  Tevens zullen wij zorgen voor broodjes en drinken.

  Tot zaterdag 21 april

  ETP Parkoerscommissie

 • Bike Testdag 25 Maart 2018

  Kom ook jouw droomfiets testen! Zondag 25 maart organiseren wij in samenwerking met Cannondale, Ridley en PowerBar een testevenement in de fraaie omgeving van Almen.

  We zetten mountainbike- en racefietsroutes uit waarmee je ongeveer 1 uur lang de testfiets kunt uitproberen. Zo kun je ervaren of de fiets voldoet aan jouw wensen. Je kunt tevens verschillende merken en modellen uitproberen.
  Zo ontdek je welke fiets het beste bij je past!

  Powerbar geeft deze dag antwoord op al jouw vragen over sportvoeding. Ook nemen zij een aantal proefsamples mee. Toegang tot het testevenement is gratis, maar voor het uitproberen van de fietsen is aanmelden verplicht. Van 1 tot 23 maart kun je aangeven welke droomfietsen jij wilt testen via www.thebikestore.nl.

 • ETP Webshop

  De dagen worden weer langer, de benen beginnen onrustig te worden, het nieuwe fietsseizoen nadert. Hebben jullie de kleding op orde?

  Misschien is er nog behoefde aan een lange broek voor de koude dagen, fietssokken met ETP logo, onze nieuwe heerlijk warme ETP muts of gewoon een nieuwe broek of shirt. Deze items en nog meer zijn allemaal te verkrijgen in onze eigen ETP webshop.

  Wij willen onze eigen ETP webshop nog maar eens onder de aandacht brengen. Deze webshop is te vinden op de ETP site, link http://www.etp-zutphen.nl/webshop/

  Ben je niet zeker van de juiste maat kleding, kom dan naar de maandelijkse pasavond in het clubhuis. Date en tijden vind je in de agenda op onze ETP site http://www.etp-zutphen.nl/vereniging/agenda/

  Ben je niet je niet handig met de computer en vind je het lastig om te bestellen via de webshop, dan helpen we je hierbij tijdens de pasavonden.

 • Steun Cyclingteam Achterhoek

  Vanaf 2018 wordt het Cyclingteam Achterhoek uitgebreid met een Elite/Beloften team. Het cyclingteam is een samenwerking tussen de Achterhoekse wielerverenigingen Peddelaars Aalten, RTC de Stofwolk Eibergen, RTV Vierakker-Wichmond, Wielersportvereniging ETP Zutphen en RTV de Zwaluwen uit Doetinchem.

  Het doel van Cyclingteam Achterhoek is om de wielersport in de regio Achterhoek te stimuleren. Dit wordt bereikt door een traject op te bouwen waar renners vanaf de Nieuwelingen door kunnen stromen naar het Elite/Beloften niveau.

  Namens ETP rijden Niek te Veldhuis, Steven den Otter, Jip Steman, Bram Braat, Matthijs Varweg, Marnick Duivelshof en Bob Gielen bij het team. Kaderlicenties zijn er voor Marc (hoofdtrainer) en Jeroen (mechanieker).

  Het team zal zichtbaar zijn op zowel internationaal- als nationaal niveau en tijdens trainingen. Cyclingteam Achterhoek zal de vlag worden van de regio.

  Je kan het team steunen via de volgende link: https://www.doneerdoel.nl/actie/307/cyclingteam-achterhoek

 • Met korting naar Bike Motion?

  Van 2 t/m 4 maart wordt in de Jaarbeurs te Utrecht weer de Bike Motion georganiseerd. Bike Motion is dé beurs voor de sportieve fietser. ETP Zutphen biedt kortingvouchers aan, waarmee je 5,50 korting kunt krijgen op de entreeprijs.
  Wil je gebruik maken van deze actie? Stuur dan even een berichtje naar webmaster@etp-zutphen.nl en geef daarbij aan met hoeveel personen je zou willen gaan.

  Voor meer info zie: http://www.bikemotionbenelux.nl

   

 • Zomeravond Competitie Deventer 2018

  Net als vorig jaar organiseert WSV de Zwaluwen weer een Jeugd Zomer Avond Competitie (ZAC).

  Het uitgangspunt is om renners op en laagdrempelige manier renners kennis te laten maken met het rijden van wegwedstrijden, of om wedstrijdrenners te kunnen laten trainen in wedstrijdverband.

  De wedstrijden worden geren op het clubparcours aan de Borgelerdijk in Deventer (Sportpark keizerslanden) en zijn bedoeld voor de jeugdcategorieën tot en met categorie 7, verdeeld over wedstrijdklassen naar leeftijd.

  In totaal worden er 6 wedstrijden verreden, die allemaal starten om 18:45 uur en voor 20:00 uur weer zijn afgelopen.

  Dit zijn alvast de data:

  • Dinsdag 17 april 2018
  • Dinsdag 8 mei 2018
  • Dinsdag 29 mei 2018
  • Dinsdag 19 juni 2018
  • Dinsdag 10 juli 2018
  • Dinsdag 11 september 2018

  Wij rekenen weer op een mooie opkomst. Wil je ook mee rijden? geeft dit dan even aan bij één van de trainers.

   

  P.S. Voor de categorieën vanaf Nieuwelingen organiseert WSV de Zwaluwen ook een ZAC, deze competitie is elke woensdagavond vanaf 19.00 uur. De eerste wedstrijd is 18 april.

 • Sleutelavonden The Bike Store

  Op dinsdag 20 februari-2018 en op donderdag 01 maart 2018 organiseert The Bike Store twee sleutelavonden.

  Lekker gefietst en nu? Na afloop van onze sleutelavonden weet jij wat je moet doen aan het onderhoud van je fiets en kun jij eerste hulp aan je fiets verlenen bij pech onderweg!

  Deelname is € 10,- inclusief koffie of thee en kun je voldoen op de avond zelf. Per avond kunnen maximaal 20 personen meedoen. Volgorde op basis van inschrijving.

  In deze workshop leggen wij de volgende dingen uit:

  • Schoonmaken & onderhoud van de onderdelen na het fietsen
  • Hoe je ervoor zorgt dat jouw fiets mooi blijft
  • Band plakken en andere handige tips & tricks bij pech onderweg

  Inschrijven: http://www.thebikestore.nl/event/20-02-2018-sleutelavond-copy/

 • Boerenkooltocht 25 februari 2018

  Op zondag 25 februari a.s. wordt er weer een boerenkooltocht gereden. Een mooie route is uitgezet door de prachtige omgeving van Zutphen en omstreken. We fietsen op de mountainbike of cyclocrosser voornamelijk door de bossen. De tocht is geschikt voor alle etp-leden vanaf 12 jaar! Het gaat niet om snelheid (20 á 25 km per uur) maar om de gezelligheid. De tocht is tussen de 30 á 40 kilometer lang en er wordt in verschillende groepen gefietst.

  boerenkool2

  Er is een verzorgingspost onderweg en als afsluiter bij het clubhuis: een boerenkool maaltijd.

  De kosten van deze boerenkooltocht zijn EUR 8,00 voor volwassenen en EUR 6,00 voor jeugdleden. Wil je gezellig meefietsen? Geef je dan voor 17 februari 2018 op via :

  https://inschrijven.etp-zutphen.nl/boerenkooltocht-2018/

  Meer infomatie via Gé Kerkdijk  0575-526284 / 06-51186241 Kerkd68@kpnmail.nl

 • Nieuwsbrieven ETP Team Uganda Challenge

  Uganda Classic

  Hier een overzicht van alle nieuwsbrieven van de Uganda Challenge

  Nieuwsbrief no.1 Sponsoren ETP-team Uganda Challenge

  Nieuwsbrief no.2 Sponsoren ETP-team Uganda Challenge

  Nieuwsbrief no.3 Sponsoren ETP-team Uganda Challenge

 • Zwift

  Een aantal ETP-ers doet de wintertraining deels op Zwift. Vijf van hen zitten inmiddels in een speciale  ETP-Zwifters WhatsApp groep en fietsen af en toe met elkaar op Zwift of moedigen elkaar aan.

  Zwift is een virtuele fietsomgeving, waar je ‘digitaal’ kunt fietsen via je pc of tablet. Je hebt wel een smarttrainer nodig die via bluetooth of Ant+ met de app op je pc of tablet communiceert.

  Het heeft diverse virtuele parcoursen in Londen, Richmond en Watopia (speciaal gecreëerd), vlakke-heuvel- en bergritten. Je kunt dit individueel doen of in een groepsrit(Event) waarvoor je je kunt aanmelden. Er zijn diverse ook wedstrijdvormen. Je kunt zelf trainingsvormen samenstellen, maar ook kiezen uit de vele beschikbare trainingen, waar ook vaak een opbouw in zit.

  Via bluetooth of Ant+ van je fietstrainer wordt de weerstand bij beklimmingen of trainingen automatisch verhoogd of verlaagd. Aan het eind van de rit krijg je altijd een overzicht met jouw prestaties. Je account kun je aan Strava, Garmin of een andere app koppelen.
  Afbeelding1Op Zwift fietst je altijd met anderen van over de hele wereld en je ziet ook in beeld wie er bij jou in de buurt fietsen. De namen staan in beeld vermeld plus de tijd die ze voor of achter je liggen. Als je in iemands wiel zit dan heeft dan voel je de verminderde weerstand. Ook vele profs maken gebruik van Zwift. Er zijn zelfs teams die groepsritten organiseren of talentscoutingsevenementen.

  Het is ook bedoeld als sociale fietsomgeving. Je kunt met elkaar communiceren via een speciaal geluidskanaal op getypte berichten, je kunt elkaar kudo’s geven. Daarnaast zit er een soort van spelelement in. Er zijn diverse upgrades te verdienen bij het bereiken van een bepaald aantal kilometers of behaalde wattages, zoals fietsen, wielsets, kleding (uiteraard ook virtueel). Onderweg zijn er ook ‘gadgets’ te verdienen om een tijdje lichter te rijden of aerodynamischer e.d.

  Afbeelding2

  Je moet wel een account aanmaken via de website my.zwift.com waar je maandelijks voor betaalt (tot 15 dec. € 10, daarna € 15 p.m. en per maand opzegbaar).  Overigens kun je Zwift gratis uitproberen (25 km. per maand).

  Afbeelding3

  Een aantal leden zijn heel enthousiast en hopen met meer ETP-ers op Zwift te fietsen en wellicht kunnen we t.z.t. een eigen ETP-event aanmaken. Hoe gaaf zou dat zijn. Vind je het leuk om deel uit te maken van de ETP-Zwifters-appgroep, meld je dan aan bij e_verstegen@hotmail.com of martinbotter@martinbotter.nl

  Voor meer informatie over Zwift kijk op : www.zwift.com

Artikelen 1 tot 10 van 212 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 22