Vandaag stonden Per Wiggers en Yannick Vrielink voor het eerst in hun prille loopbaan als veldrijder aan de start van de wereldbeker in Hoogerheide bij de junioren. In het nationale tricot.

perenyannickwbhoogerheide

Door hun goede resultaten tijdens de nationale wedstrijden veldrijden, waren beide heren door bondscoach Johan Lammerts vandaag opgesteld tijdens de wereldbeker veldrijden in Hoogerheide bij de junioren.

Na de start hebben beide renners vanuit het achterveld een geweldig inhaalrace gereden. Per Wiggers (tweede jaars junior) finishte op een zeer nette 25st plek, met kort daar achter op een 36de plek Yannick Vrielink (eerste jaars junior). Beide heren hebben hiermee laten zien als junior zich zeer goed staande te kunnen houden in het grote internationale veld. Dat beloofd wat voor de toekomst!

perwiggerswbhoogerheide

ETP Zutphen is erg trots dat deze beloften voor de toekomst lid zijn van onze mooie vereniging.

yannickvrielinkwbhoogerheide