Dit najaar staat het jaarlijkse ETP Jeugdkamp weer op het programma: een nieuw jaar, een andere locatie. Het kamp wordt georganiseerd voor de gehele ETP-Jeugd, voor de wegwielrenner, de MTB-er, de veldrijder en de baanrijder. Het kamp vindt dit jaar plaats van vrijdag 11 september t/m zondag 13 september.

Wat gaan we doen?
We vertrekken op vrijdag 11 september aan het einde van de middag. Vanaf ons clubhuis gaan we naar Otterlo. Hoe we precies gaan horen jullie nog in de aankomende tijd. We willen in ieder geval omstreeks 18:00 uur op ons verblijf aankomen. Voor de bagage wordt vervoer geregeld. Als we aan zijn gekomen in Otterlo begint het kampprogramma, waar we nog niet veel over los laten, want anders is de verrassing eraf. In ieder geval staat het weekend bol van leuke uitdagende spelletjes en interessante trainingen met en zonder fiets.

Op zondag 13 september vertrekken we eind van de ochtend naar Zutphen.

De kosten voor het kamp bedragen dit jaar € 40,-

Wil je mee op kamp met ETP?
Geef je dan op bij Carel Kraaijenhagen via: carel49@kpnmail.nl en vermeld hierbij:
– naam
– leeftijd
– adres
– telefoonnummer
– discipline

Verschilt deze naam van diegene die de betaling doet vermeld dit er dan ook bij. De inschrijving is pas compleet als de € 40,- is overgemaakt.
Het inschrijfgeld kan worden overgemaakt op de rekening van de vereniging (Rabobank rek. nr. 38.67.88.464). Doe dit uiterlijk 1 augustus 2015!

Hopelijk tot ziens,

Namens de kampcommissie,

Carel Kraaijenhagen
Coördinator ETP jeugdkamp 2015

IMG_0022