Afgelopen woensdag hebben Erik de Greef, Andre Borkink en Freek Tjassens Keiser tezamen met het GOW-bestuur overeenstemming bereikt om de openingswegstrijd in de GOW-competitie te kunnen gaan organiseren op ons eigen clubparkoers op zaterdagmiddag 10 oktober.

Als vereniging zijn we natuurlijk erg trots op dat we dit mogen organiseren. De GOW competitie is een veldritcompetitie in Oost Nederland waar je vanaf 8 jaar en ouder aan deel kunt nemen.

Om dit grote evenement in de juiste banen te leiden ontkomen we er niet aan om een oproep te doen aan jullie om een bijdrage te leveren als vrijwilliger.

We zoeken onder andere vrijwilligers op het gebied van catering, parcourswachters, parkeerbegeleiders en mensen welke ‘s ochtends helpen om e.e.a. op te bouwen zoals tenten, banners, stroomvoorzieningen etc.
De GOW-competitie en de KNWU zorgen zelf voor de jurering, tijdregistratie en inschrijvingen.

Alle vrijwilligers zullen natuurlijk door de organisatie worden voorzien voor eten en drinken op de dag zelf.

Vrijwilligers NK Veldrijden Hellendoorn

Om deze GOW wedstrijd te mogen organiseren zijn wij als vereniging verplicht om tijdens het NK veldrijden in Hellendoorn op za 9 en zo 10 januari 2016 5 vrijwilligers per dag te leveren. De GOW competitie zit namelijk in de organisatie van het NK veldrijden. Hier wordt een bijdrage van ons verwacht als parcourswachter, je staat dus 1e rang op het NK parkoers!

Je hoeft deze dag geen kaartje te kopen, je krijgt een onkostenvergoeding en een mooie jas van de organisatie.

Mocht je mee willen helpen op zaterdag 10 oktober 2015 tijdens de GOW competitie op ons parkoers en/of zaterdag 09 en zondag 10 januari 2016 tijdens het NK in Hellendoorn geef je dan op vóór zondag 20 september bij één van onderstaande contactpersonen. Geef hierbij tevens aan je mailadres, leeftijd en telefoonnummer.

Alvast bedankt.

Andre Borkink                   a.borkink@gmail.com
Erik de Greef                     edegreef@gmail.com
Freek Tjassens Keiser      cafjtjassenskeiser@gmail.com

NB Eind januari / begin februari 2016 zullen we waarschijnlijk ook weer de MTB Wintercompetitie op ons parkoers gaan organiseren. Daar zullen we ook weer een beroep doen op de nodige vrijwilligers.