Zoals elk jaar wordt ook dit jaar weer een cool ETP jeugdkamp georganiseerd! Dit doen we voor de gehele ETP jeugdafdeling. Dus voor de wegwielrenner, de MTB-er, de veldrijder en de baanrijder. Het kamp vindt dit jaar plaats in het weekend van 18 en 19 juni.

Wat gaan we doen?
We vertrekken op zaterdag 18 juni naar De Hertekolk te Epe. MTB-ers en veldrijders worden verwacht tussen 9.00 en 9.15 uur in Epe. De wegrijders gaan op de racefiets en vertrekken vanaf het clubgebouw. Vertrek is om 9.15 uur. Wat we gaan doen verklappen we nog niet, behalve dat we er wat leuks van gaan maken! Op zondag 19 juni vertrekken we rond 13.30 uur weer naar Zutphen.

Kosten
De kosten voor het kamp bedragen dit jaar 40 euro.

Opgeven
Aangezien we al snel gaan, willen we graag zo snel mogelijk weten of je meegaat. Geef je daarom snel op, maar uiterlijk op 22 mei.

Je kunt je online opgeven via: https://inschrijven.etp-zutphen.nl/jeugdkamp/jeugdkamp-2016/