Wil je een sportbidon van de politie? Boeven vangen is namelijk topsport!
politie

Sporters zijn een belangrijke groep potentiële melders voor de Politie. Al die hardlopers, fietsers, bootcampers en andere sporters zijn namelijk regelmatig buiten te vinden.

Om hun meldingsbereidheid te verhogen, hebben heeft de Politie, in samenwerking met de Gemeente Lochem, Gemeente Voorst, Gemeente Brummen en Gemeente Zutphen, een flink aantal sportbidons beschikbaar.

Ben jij een sporter en wil je een sportbidon?

Op zaterdag 12 november kun je, tussen 10.00 uur en 15.00 uur, een sportbidon ophalen bij het politietrainingscentrum in Zutphen.

Die dag zijn ook AV Hanzesport, ETP Zutphen en de scheidsrechtersvereniging Zutphen met informatiestands aanwezig.  ETP-Zutphen zal van 11:30-12:30 laten zien hoe een MTB training voor de jeugd eruit ziet.

Stefan Groothuis (olympisch -en wereldkampioen schaatsen) verzorgt een training en voorziet je van allerlei tips om nog sneller/sterker/beter te worden.

Van de politie afdeling forensische opsporing (Henrieke Schoonekamp) en De Sleutelspecialist Adema & Zn. zijn er ook om het een en ander te vertellen over sporenonderzoek en inbraakpreventie.

Er is zelfs een survivalhindernis van Survival Materialen.

Kortom, genoeg te zien én te beleven die dag. Trek dus je sportkleding aan en zorg dat je erbij bent!

Let op: je dient in de gemeente Lochem, Voorst, Brummen of Zutphen te wonen om in aanmerking te komen voor een sportbidon. Op = op

Adres politietrainingscentrum: Zonnehorst 1 Zutphen, industrieterrein de Revelhorst.