Beste ETP-ers,

Afgelopen jaren heb ik mij 3x ingezet voor Alpe d’HuZes.

Voor dit jaar heb ik een ander doel gekozen: KiKa = Kinderenkankervrij.
Van 24 t/m 29 juni 2018 vindt in Italië de Giro di Kika plaats, een unieke sportieve zesdaagse fietstocht door het mooie Toscane.

De deelnemers fietsen zoveel mogelijk sponsorgeld bij elkaar voor kankeronderzoek bij kinderen.
Dit onderzoek gaat plaats vinden in het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. Dit centrum wordt 15 mei 2018 geopend en biedt plaats voor 520 kinderen!!! Dit is toch een verschrikkelijk groot aantal!?
Kinderen behoren toch een onbezorgde jeugd te hebben zonder geconfronteerd te worden met deze afschuwelijke ziekte. Dat kanker in hun leven en dat van hun familie komt is zo vreselijk ingrijpend.  Dit willen we met elkaar stoppen en daarom doe ik mee aan de Giro di Kika.

KiKa financiert onderzoek naar kinderkanker om de behandeling te verbeteren.  Hier is natuurlijk geld voor nodig, heel veel geld. Mijn vraag aan alle ETP-ers is dan ook: Zouden jullie mij willen helpen om een heel mooi bedrag bij elkaar te fietsen?
Mij sponsoren is niet moeilijk: via mijn actiepagina kun je dit doen. Via onderstaande link kom je rechtstreeks op mijn actiepagina. www.girodikika.nl/helga-dashorst

Klik op de oranje button SPONSOR en de rest volgt vanzelf.

Op www.girodikika.nl is veel informatie te vinden over de Giro di KiKa. Echt de moeite waard om deze site te bekijken.

Vragen of ideeën?
Bel 513873 of kom gerust even langs. Dan kunnen jullie  ook mijn collectie miniatuurfietsjes bekijken!

Sportieve groet,
Helga Dashorst
Albert Cuypstraat 24