De zomervakantie is begonnen. Dat betekent dat we alle tijd hebben om te gaan fietsen !
Samen met familie, vrienden of alleen een mooi rondje maken. Of natuurlijk wedstrijden rijden.

De 2e helft van 2019 staat weer vol met activiteiten, trainingen en wedstrijden binnen onze vereniging.

Hieronder is kort e.e.a. per discipline uiteengezet.

Wielrennen
Eind augustus stoppen de clubritten op de weg voor wat betreft de dinsdag- en de donderdagavond. De clubritten op de zondagochtend aanvang 09:00 gaan vanaf 1 september nog door t/m zondag 27 oktober.

Op zondag 27 oktober is er weer als afsluiting een snerttocht met een heerlijke kop met snert. Inschrijven voor deze tocht kan via https://inschrijven.etp-zutphen.nl/

De jeugdtrainingen zijn op de maandagavond (uitrijden) en de woensdagavond (techniek en conditie) van 19:00-20:30. Waarbij op beide avonden ook volwassenen kunnen aansluiten. De jeugdtrainingen zijn er dit jaar nog in de periode van maandag 2 september t/m woensdag 25 september.

Op zondag 8 september aanvang 10:00 organiseren we op het industrieterrein de Mars voor de Oostelijke Jeugd Competitie  wederom een wedstrijd voor jeugd renners.

Aansluitend aan de OJC competitie op zondag 8 september van 13:00 – 15:00 houden we het clubkampioenschap wegwielrennen op industrieterrein de Mars.
Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

Veldrijden
Vanaf dinsdag 3 september en vanaf donderdag vanaf 5 september kan er weer elke week vrij worden getraind op het clubparkoers op de dinsdag- en de donderdagavond, voor leden vanaf 12 jaar en ouder. Op de dinsdagavond van 19:00-20:30 en op de donderdagavond van 19:00-20:00. Ook renners van andere verenigingen zijn welkom voor € 3,00 per avond of € 25,00 voor het hele seizoen wat loopt tot eind maart 2020 (onder voorbehoud).
NIET ETP-leden kunnen zich inschrijven via https://inschrijven.etp-zutphen.nl/opgave-vrije-training/

Voor de jeugd en volwassenen is er in de oneven weken op de donderdag techniektraining, we starten op donderdag 12 september van 19:00 – 20:00.

Veel renners (volwassenen en jeugd) gaan ook weer meerijden met de GOW-competitie http://gow.nu/. De wedstrijd in Zutphen op ons clubparkoers zal waarschijnlijk plaatsvinden op zaterdag 5 oktober (onder voorbehoud).

Mountainbiken
Vanaf dinsdag 3 september en vanaf donderdag vanaf 5 september kan er weer elke week vrij worden getraind op het clubparkoers op dinsdag- en donderdagavond, voor leden vanaf 12 jaar en ouder. Op de dinsdagavond van 19:00-20:30 en op de donderdagavond van 19:00-20:00. Ook renners van andere verenigingen zijn welkom voor € 3,00 per avond of € 25,00 voor het hele seizoen wat loopt tot eind maart 2020 (onder voorbehoud).
NIET ETP-leden kunnen zich inschrijven via https://inschrijven.etp-zutphen.nl/opgave-vrije-training/

Elke woensdagavond (vanaf 4 september) is er van 18:30-19:30 techniektraining voor de jeugd van 8 t/m 11 jaar op het clubparkoers
Op dezelfde avond is er van 19:45-20:45 techniektraining voor de jeugd en volwassenen vanaf 12 jaar op het clubparkoers

Op de zaterdagochtend zijn er diverse trainingen vanaf diverse locaties (zie agenda op de website) voor de jeugd en volwassenen.
Voor de trainingen op de woensdag en de zaterdag zullen we een winterstop inlassen van 1 december 2019 t/m 31 januari 2020.

In september gaan we het mountainbiken voor volwassenen verder oppakken en bekijken hoe we dit in het najaar vorm kunnen gaan geven.

De MTB Veluwse Wintercompetitie https://mtb-competitie.nl/ zal binnenkort ook weer van start gaan. De wedstrijd in Zutphen staat gepland op zaterdag 2 november (onder voorbehoud) op het clubparkoers.

Colorspinning / Core training
Vanaf begin oktober t/m februari gaan we ook weer in samenwerking met Aerofitt colorspinning en Core training aanbieden. Binnenkort volgt hier een mailing over hoe je je hiervoor kan opgeven.

Carbidschieten
En als afsluiter van het jaar is er natuurlijk op 31 december 2019 van 13:00 – 17:00 het jaarlijkse gezellige carbidschieten evenement op het ETP clubparkoers.

Tenslotte is er voor nieuwe leden een kennismakings- en informatieavond op dinsdag 24 september om 19:30 uur.