Als de iets sportievere tegenhanger van de beruchte 3-daagse is er het plan ontstaan om een weekend naar een uitdagend fietsgebied te gaan. Dit jaar is de keuze op de Ardennen gevallen en zowel de wielrenners als MTB-ers kunnen hier volledig aan hun trekken komen. Het is een compleet verzorgd fietsweekend geworden in de Belgische Ardennen (in de buurt van Houffalize) van 20 september t/m 23 september 2019

Luxe verblijf

Er is een accommodatie geboekt voor 34 personen. Het verblijf beschikt over 34 slaapplaatsen verdeeld over 20 kamers (meestal met eigen douche), 5 aparte badkamers, een sauna, recreatieruimte, verwarmd buitenzwembad en een speeltuin.

Kijk hier voor een impressie van het verblijf.

Omgeving

Maar nog belangrijker; de omgeving! Houffalize is o.a. bekend voor het WK parcours mountainbiken, maar is tevens een geschikte plek voor fantastisch mooie, maar pittige tochten richting Luxemburg, Bastenaken of Achouffe. We zorgen voor mooie en afwisselende routes, zodat iedereen volop van de uitdagende klimmetjes kan genieten, maar ook van de mooie omgeving.

De feiten

– vrijdag 20 september t/m maandag 23 september 2019, flexibele aankomst en vertrek; je komt en gaat wanneer je wilt
– compleet verzorgd weekend (all-inclusive, maar dan ook écht all-inclusive)
– volop fietsplezier op zeer uitdagende routes, inclusief verzorging onderweg
– voor MTB en/of racefiets
– geschikt voor alle ETP leden, mits 18 jaar of ouder
– veel lol

Voorlopig programma

– Vrijdag: 9:30 vertrek vanaf ETP clubgebouw
– Vrijdag: 14:00-16:30 korte route in de omgeving
– Zaterdag: 10:00-16:00 fietsroute incl. stop/verzorging
– Zondag: 10:00-14:00 (of tot 16:00) fietsroute incl. stop/verzorging
– Zondag of maandag: terugreis

Transport

De heen- en terugreis is op eigen gelegenheid, carpoolen heeft hierbij de voorkeur. Voor fietsen die niet op een drager kunnen, is er transport geregeld. Op een later tijdstip zullen we deze behoefte inventariseren, en de deelnemers hierover met elkaar in contact brengen.

Kosten en inschrijven

Volgens afspraak zouden we onder de 175 euro p.p. blijven. Al dit moois hebben we kunnen realiseren voor slechts 168,69 euro per persoon! Om je inschrijving definitief te maken vragen we je om een aanbetaling.

Klik hier om je snel in te schrijven. Wacht niet te lang, want vol=vol!