Afgelopen zaterdag 14 september is de landelijke “de Grote Clubactie” gestart.

De Nationale Stichting “de Grote Clubactie” steunt al meer dan 45 jaar het Nederlandse verenigingsleven. De verenigingen zijn één van de basis pijlers voor een gezonde samenleving is het motto van “de Grote Clubactie”. Daarom wordt er jaarlijks een landelijke loterij georganiseerd waarmee verenigingen extra inkomsten kunnen werven.

Onze vereniging doet ook aan deze actie mee.

Net als andere verenigingen, kan onze vereniging extra geld goed gebruiken. Bijvoorbeeld ons clubhuis heeft onderhoud nodig en materialen op ons clubparkoers moeten worden vervangen. De afgelopen jaren hebben duizenden verenigingen met “de Grote Clubactie” hun doelen gerealiseerd.

De loten worden verkocht voor €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar onze vereniging.

De loten kunnen op 2 manieren worden gekocht :

1: Onze jeugdleden gaan met verkoopboekjes langs de deuren en noteren de gegevens van de lotenkopers in de verkoopboekjes. De lotenkopers krijgen dan een bedankbriefje met een deurzegel. De gegevens van de lotenkoper worden ingevoerd bij “de Grote Clubactie”, welke eenmalig het bedrag incasseert bij de lotenkoper. De lotenkoper ontvangt het lotnummer op het bankafschrift. Deze week zullen er verkoopboekjes op de trainingen worden uitgedeeld aan onze jeugdleden.
2: Via de webpagina Clubactie ETP kunnen er online loten worden gekocht. Deze pagina mag natuurlijk worden gedeeld naar vrienden en/of familie. Na de aankoop incasseert “de Grote Clubactie” het lot met een eenmalige machtiging. De lotenkoper ontvangt het lotnummer op het bankafschrift.

De lotenkopers maken kans op geweldige prijzen. De hoofdprijs is maar liefst €100.000,-.
De trekking van de loterij is op 11 december 2019.

De volgende prijzen zijn er te winnen : www.clubactie.nl/prijzen-en-winnaars

De loten zijn te kopen via onze eigen pagina : https://toolbox.clubactie.nl/actie/WielerverenigingETPZutphen1

Of via de bonnenboekjes waar de leden van onze Jeugdafdeling mee langs de deuren gaat.