Het nieuwe wegseizoen breekt aan met de zomertijd op komst. Afgelopen jaar heeft een groep van zo’n 10 jeugdleden training gehad van Bob Mesman en Frans-Peter Dechering, veelal geholpen door vaders. Het ” uitrijden” op de maandag is veranderd in lekker koersen op de weg en de woensdag stond in het teken van technische vaardigheden. Snelheid, plezier en veiligheid staan daarbij centraal. Iedereen heeft het enorm naar zijn of haar zin gehad en daarom zetten we het enthousiasme graag voort. 

Zodra de Corona-maatregelen het trainen in jeugdgroepen toelaten starten we. De verwachting is dat dit kan vanaf woensdag 07 april.Maandag koersen en woensdag techniek training; de start is altijd om 19.00 uur. De minimale groepsgrootte is 4 personen. Geef daarom nu vast door of je interesse hebt. Dat kan eenvoudig door binnen 1 week te mailen naar coordinator.wielrennen@etp-zutphen.nl met “JA IK HEB ER ZIN IN EN DOE MEE”. Geef daarbij ook je mobiele telefoonnummer op (evt. ook van een van de ouders), zodat er een app-groep kan worden gemaakt waardoor het voor iedereen makkelijk is zich aan te melden voor de trainingen. 

Als je vragen hebt over de inhoud van de training kun je deze rechtstreeks aan Bob (bob.tendum@gmail.com) of Frans-Peter (fpdechering@gmail.com) stellen.