Driedaagse 2021 (geef je op vóór 12 juni!)

Ieder jaar weer wordt er een leuke driedaagse tourrit georganiseerd.
Ofschoon het Covid-19 virus nog niet geheel onder controle is, gaan wij ervan uit dat onze driedaagse door kan gaan (we zijn dan 3 maanden verder en iedereen is dan gevaccineerd).

Mede gezien de korte tijd van voorbereiding zullen we ook dit jaar naar
Laer (Dld) gaan waar de eigenaar van Hotel-Restaurant-Café Smeddinck ons gastvrij zal ontvangen. De driedaagse commissie heeft drie routes gemaakt door onze Achterhoek en het Münsterland. De routes kenmerken zich door mooie vergezichten en leuke uitdagingen, die voor iedereen te doen zijn.

De ritten staan nog niet helemaal vast maar zullen pakweg ongeveer 125 km zijn. Onderweg zal er tweemaal gepauzeerd worden, éénmaal  voor koffie met iets lekkers daarbij en de tweede maal voor een colaatje of iets dergelijks. In Laer zal gastheer Jozef ons ontvangen met een welkomstdrankje.
De maaltijden en het ontbijt zijn van goede kwaliteit, het zal ons aan niets ontbreken.

Kosten en inschrijven.
De kosten bedragen € 160,00 p.p. (inclusief verzorging onderweg). Om je deelname te bevestigen vragen wij een aanbetaling van  € 80,00 te voldoen vóór 12 juni. We vragen het resterend bedrag, € 80,00 te voldoen vóór 1 augustus.

De inschrijving is inmiddels geopend. Inschrijven kan via onderstaande knop:

https://www.etp-zutphen.nl/product/driedaagse2021

Let op, wees er snel bij, want vol = vol !!

Geef je op vóór 12 juni, zodat we dan de hoteleigenaar kunnen laten weten of er genoeg kamers geclaimd zijn of dat wij nog gebruik moeten maken van zijn dépendance.

De Driedaagse commissie:

  • Arie Garritsen
  • Gé Kerkdijk
  • Kees Scholl
  • Dik Vriezekolk
 
Zie hieronder de flyer voor de Driedaagse 2021!
Screenshot_1