Resultaten Ledenraadpleging

Afgelopen winter heeft Moventem met ons de ledenraadpleging uitgevoerd. De respons was gemiddeld genomen goed; bij de volwassenen nog beter dan bij de jeugd. Inmiddels zijn alle resultaten verwerkt en vertaald. Samenvattend blijkt dat de leden de vereniging en alles erom heen als goed beoordelen. De score was zelf bovengemiddeld voor verenigingen. De wekelijkse activiteiten zijn goed qua frequentie en intensiteit. De evenementen worden nog het meest kritisch beoordeeld. Het eindrapport en de resultaten zijn in te zien via de links onderaan dit bericht.
 
Naar aanleiding van het positieve resultaat hebben we als bestuur geconcludeerd dat we niets substantieels gaan wijzigen. De evenementen gaan we kritischer bekijken. Het lijkt ons verstandig om ook het zelf-organiserende vermogen van de leden te ondersteunen. 
 
Het bestuur dankt iedereen voor het meedenken en/of het invullen van de vragenlijst.  
 
Downloadlinks: