Coronaregels: Aangepast programma

Door de heersende coronaregels is het niet meer toegestaan om het parcours te openen na 17.00. Alle geplande trainingen in de avonduren (vrije trainingen, jeugd- en volwassenentraining) komen tot nader bericht te vervallen. 

Als alternatief zijn er een aantal vrijwilligers gevonden die op dinsdag- en donderdagmiddag het parcours tussen 15.00 en 17.00 openstellen voor vrije trainingen. Deze zijn toegankelijk voor elk lid én voor de seizoens- en dagkaarthouders. Gezien de omstandigheden is dit het hoogst haalbare. Houd er rekening mee dat er dus ook jonge kinderen op het parcours kunnen zijn. Kijk vooraf op de agenda! Dinsdag 21/12 bijvoorbeeld is het parcours niet beschikbaar.

De duurtrainingen voor de jeugd op zaterdagochtend gaan gewoon door. Ook volwassenen kunnen zich aansluiten. Op zondagochtend starten de graveltochten om 10.00 vanaf het ETP-clubhuis.

Als er vragen zijn, mail dan naar bestuur.offroad@etp-zutphen.nl