Copy
NIEUWSBRIEF JANUARI 2022
Beste Leden,

Namens het bestuur willen we jullie en ook jullie naasten een gezond en sportief 2022 wensen.

Voor jullie staat de eerste versie van de maandelijkse ETP nieuwsbrief.

Als bestuur zijn wij voornemens deze Nieuwsbrief rondom de 1ste van iedere maand uit te brengen.

In de eerste versie zien jullie info vanuit het bestuur, dit is iets wat we zeker zullen blijven doen als informatie bron richting jullie als leden.

Maar...mochten jullie nu zelf iets leuks te melden hebben wat interessant is voor de vereniging, zoals een extreem wieleravontuur of dergelijke, denk hierbij aan verhalen zoals voorheen in de Sprint stonden.

Deel dit dan vooral met ons en stuur dit aan bestuur.weg@etp-zutphen.nl we zullen dan samen kijken hoe we het gaan opnemen in de nieuwsbrief.

We willen dus de nieuwsbrief een prominente rol gaan geven in de informatie voorziening richting jullie als leden, uiteraard kunnen wij dit als bestuur niet alleen!! Mocht je interesse hebben om samen met het bestuur de redactie te gaan vormen, meld je dan ook aan op het bovenstaande mailadres.

Sportpark Zuidveen

Het sportpark Zuidveen is de thuisbasis van de ETP. In de afgelopen jaren hebben de besturen van m.n. Be Quick. KVZ, MHCZ en ETP samen gesproken over een veiliger opener en groener sportpark. 

In de komende periode zullen er extra verkeersdrempels geplaatst worden om de snelheid van het autoverkeer te beperken.

Tevens zullen er op en rond het clubgebouwen en het zwembad beveiliging camera's geplaatst worden ter bescherming van de gebouwen en middelen van de verenigingen. Ook zal extra verlichting aangelegd worden op het sportpark met name op plaatsen waar het donker is en onveilig voelt.

Hiernaast zullen er in 2022 speel en fitnesstoestellen geplaatst worden bij de drietip, om de verdere toegankelijkheid te bevorderen.


Parcours

Het parcours is vanwege de coronamaatregelen in de avond gesloten. Hierdoor zijn de georganiseerde en vrije trainingen komen te vervallen. Er zijn een aantal vrijwilligers die op de dinsdag- en donderdagmiddag het parcours openen voor vrije trainingen. Dit is helaas niet regulier doordat de meesten overdag andere beslommeringen hebben. In de agenda kan je zien of er een vrije training gepland staat.

We zijn aan het kijken om de huidige verlichting te vervangen voor LED-verlichting. Dat is nog niet zo eenvoudig. Heeft een van jullie kennis over alle relevante aspecten van dit onderwerp (verlichting, masten en elektrotechniek) en je wil ons ondersteunen hierin, mail dan naar bestuur.offroad@etp-zutphen.nl.


Hekwerk parcours

Het hekwerk bij de entree van het parcours, aan de voorzijde bij het clubgebouw is in november vervangen door de gemeente. Hiermee heeft dit deel de noodzakelijke verbetering gekregen. In 2022 zal dit ook op het deel gebeuren waar mensen geen direct toegang horen te krijgen tot het parcours. In het voorjaar zullen er nog grote snoei werkzaamheden rond het parcours uitgevoerd worden door de Gemeente. We hebben daar waar mogelijk gekozen voor een groene afscheiding. Hiermee willen we de uitstraling van het parcours verbeteren. De parcours commissie zal hier haar bijdrage in leveren.

 

Nieuwjaarsreceptie en Algemene Ledenvergadering

De nieuwjaarsreceptie van 9 januari 2022 kan ook dit jaar helaas niet door gaan. Dat spijt ons zeer, de realiteit en beperkende maatregelen rond de corona besmettingen maakt dit niet mogelijk.

Op vrijdag 11 februari 2022 wil het bestuur de Algemene Leden Vergadering houden als de regels dit toelaten. Onze ETP bestaat die dag 65 jaar. Wij willen daarom de ALV een speciaal tintje geven. Naast de vaste agendapunten zullen we ruimte maken voor een spreker die ons meeneemt in de fietsbeleving van een topsporter. We zullen dit natuurlijk extra kleur geven met een drankje en een smaakvol hapje.

Mochten de regels een dergelijke fysieke bijeenkomst niet toelaten dan zullen we de ALV verplaatsen naar een later tijdstip.

 

Herziening Visie ETP-Zutphen

In november hebben we tijd genomen om de visie van de ETP voor 2022 - 2026 voor te bereiden. We hebben daarbij gebruik gemaakt van de visie 2018- 2022 en de uitkomsten van de leden enquête die dit jaar is uitgevoerd. Dat heeft een nieuwe visie 2022 - 2026 opgeleverd. Deze willen en zullen we graag delen met de leden. Hiermee hopen we met jullie de belangrijke waarden Plezier, Passie en Prestatie ook in de komende jaren vorm te geven.

 

Boerenkooltocht

De afsluiting van het winter seizoen en opening van het fietsseizoen is gepland op 6 maart 2022. Dat gebeurt traditioneel met de Boerenkool tocht. We houden jullie op de mogelijkheid en voorbereiding hiervan.

 

Vacature clubhuis

Dit jaar zijn Jan-Jaap Mijnheer en Jos van Keeken enthousiast gestart met de planning en organisatie van de bezetting en inrichting van het clubgebouw. We zoeken nog iemand die dit team kan versterken om naast Jos als beheerder de organisatie te versterken. Ben je zelf hiervoor in of ken je iemand die dit wel zou willen. Neem dan contact op met Annemiek van Campen coördinator vrijwilligers, vrijwilligers@etp-zutphen.nl of Wim Nijboer secretaris@etp-zutpphen.nl.

 

Ledenadministratie

De ledenadministratie is al vele jaren in goede handen bij Marjan van Dienst en Kees Scholl. Marjan heeft echter aangegeven dat ze  met ingang van 1 januari 2022 graag wil stoppen. Gelukkig bleek Christiaan Hemeltjen bereid om haar taak over te nemen. Christiaan gaat in het nieuwe jaar de administratie voeren van de ETP/KNWU-leden. Kees verzorgt – inmiddels ook al vele jaren – de administratie van de ETP/NTFU-leden en blijft dat ook doen.  
 

MTB

Afgelopen weken hebben we helaas de avondtrainingen voor de jeugd en de volwassenen moeten laten vallen. De jeugd kan gelukkig nog op zaterdagochtend een MTB-tocht maken waarbij ook volwassenen kunnen aansluiten. Daarnaast is er de mogelijkheid om op zondagochtend om 10.00 gezamenlijk een graveltocht te maken. Dit is voor alle niveau's en de routes zijn geschikt voor zowel MTB's als gravelfietsen. Wil je meefietsen dan kan je natuurlijk om 10 uur klaar staan bij het clubhuis. Wil je wat meer communicatie, dan kan je opgenomen worden in de app-groep. Mail daarvoor naar bestuur.offroad@etp-zutphen.nl.

 

Sponsoren 

Vele sponsoren gaan ons de komende jaren weer steunen. Om de zichtbaarheid van de sponsoren te vergroten gaan we de entree verfraaien met een naambord waarop alle sponsoren ook een plekje krijgen. Daarnaast zijn we bezig om vaste sponsorborden te plaatsen aangezien die toch duurzamer zijn dan de bestaande doeken. Vooralsnog is het de planning om dit in het voorjaar gereed te hebben.

Wedstrijden

Afgelopen zaterdag op 18 december heeft de Veluwse wintercompetitie in Harderwijk plaatsgevonden. De 9e editie was wederom weer een groot succes. Het parcours was toegankelijk voor alle niveaus, voor de waaghalzen was er een drop-off in het parcours verwerkt.

Er stonden maar liefst 9 ETP leden aan de startlijn bij de wedstrijd. De renners hebben een prestatie geleverd waar wij als vereniging erg trots op zijn! Aido, Arvin, Maam, Pop, Sus, Rick, Frans-Peter, Vincent en Hein veel succes met de komende wedstrijden, wij hopen nog veel van jullie te zien.

Met sportieve groet,
 

Marcel Kluin, Bestuurslid Weg
E:  bestuur.weg@etp-zutphen.nl

Laan naar Eme 95, 7204 LZ  Zutphen
Website Website
Facebook Facebook
Instagram Instagram
YouTube YouTube


Email Marketing Powered by Mailchimp