Copy

NIEUWSBRIEF Juni 2022

Beste leden,

In de afgelopen periode zijn we bezig geweest met de voorbereiding van de ALV. Graag nodig ik jullie via deze weg ook uit om op 9 juni hierbij aanwezig te zijn. Naast de jaarstukken willen we ook het voorstel voor verbetering en energiezuiniger parcours verlichting met jullie bespreken. De investering die daarvoor nodig is zal door de leden goedgekeurd moeten worden.

Er zijn ook weer de nodige werkzaamheden verricht binnen de vereniging. Het vierde kozijn is vervangen, de sponsorborden naderen de afronding. Deze zullen aan de nieuwe hekken bij de entree van het parcours komen te hangen.

Hiernaast zijn de voorbereidingen in volle gang voor het jeugdkamp, de driedaagse in Duitsland en het Ardennenweekend in België.

Graag verwijs ik jullie naar onze vacaturebank van de ETP. Hier staan taken en werkzaamheden waar we graag één of meerdere mensen aan willen koppelen. Het vervullen van deze taken draagt bij aan het realiseren van de belangrijke waarden, Plezier, Passie en Prestatie.

We zoeken o.a. versterking voor de evenementen en vrijwilligers commissie en iemand die kan helpen bij de tijdwaarneming tijdens de wedstrijden.
Ben je digitaal vaardig meld je dan bij de coördinator vrijwilligers Annemiek van Campen.

Op 26 juni vinden op het wielerparcours bij de loskade de veteranen wedstrijden plaats. Het is leuk om eens te komen kijken. Bij de kade en tussen de bedrijven strijden daar wielrenners om de eer en dagen elkaar uit om het beste uit henzelf te halen.
Dit past helemaal in het beeld die naar mijn mening hoort bij de ETP.

De Veurzitter

Algemene ledenvergadering 2022

Op 9 Juni om 20.00 uur bent u van harte uitgenodigd voor de ALV 2022.
Met onderstaande links kunt u alle benodigde stukken inzien:
https://www.etp-zutphen.nl/vereniging-2020/organisatie-2020/alv-2020/
https://mailchi.mp/920b96f6181c/uitnodiging-algemene-ledenvergadering-donderdag-9-juni-wielersportvereniging-etp-zutphen
        

3 daagse 2022

De komende driedaagse is van 19 tot 21 augustus 2022.

Voor de 6e keer naar een vertrouwd adres Hotel Restaurant Smeddinck in Laer Duitsland onder de bezielende leiding van Josef Smeddinck, het zal ons aan niets ontbreken.

We kunnen en mogen weer zoals vanouds. De meeste corona maatregelen zijn opgelost, de restaurants, pleisterplaatsen, zijn opnieuw toegankelijker geworden.

De driedaagse commissie heeft hun uiterste best gedaan om nieuw routes te maken zowel op de heen als terugreis en op de tweede dag.

De routes kenmerken zich door mooie vergezichten en leuke uitdagingen, die voor iedereen te doen zijn met een gemiddelde van 125 km per dag.

Op de pauzeplekken heerlijke koffie met iets lekkers en dat alles inclusief

voor € 160,- pp.

Als ook het weer ons lief is gaan het geweldige dagen worden.

 

Twijfel je nog... klik dan op de link voor een impressie van een voorgaande editie.
https://www.youtube.com/watch?v=qC3utbC7HfY

Alle informatie kun je vinden in de flyer op de website of op het publicatiebord.

Meld je aan vóór 12 juni 2022 via :

https://www.etp-zutphen.nl/product/driedaagse2022/

De Driedaagse commissie:

Arie Garritsen

Gé Kerkdijk

Kees Scholl

Dik Vriezekolk

 

BEMC 3-daagse MTB Marathon in Belgie

Afgelopen maand hebben Giacomo van de Vegt en Jan Wikkerink de BEMC voltooid. Dit is de zwaarste MTB-tocht in de Benelux en een officiële UCI-wedstrijd. De eerste dag staat er een proloog op het programma, daarna 3 zware tochten rond La Roche-en-Ardenne. De proloog was al gelijk zwaar. Niet zozeer door de lengte (21 km) maar het hoogteverschil (750 hm) en de zware onweersbuien. Vervolgens twee dagen van 85 km en 2.500 hm. De laatste dag leek eenvoudiger met 63 km en dik 2.000 hm, maar daar zat dan weer de doorwading van de Ourthe bij. De schoenen werden niet schoner, maar wel natter. Gezond finishen is een topprestatie van beide heren.

 

MTB

Vanuit het COA (opvang asielzoekers) is de vraag gekomen of we ook asielzoekers kunnen faciliteren in het sporten. We staan daar als bestuurd welwillend tegenover. De insteek is vooralsnog om deze mensen aan het mountainbiken te krijgen aangezien in die discipline training kan worden verzorgd. Ze dan relatief eenvoudig in de bestaande structuren meedraaien. Binnenkort kijken we hoe we het lidmaatschap van de vereniging / KNWU voor deze groep toegankelijk kunnen maken. Wordt vervolgd.

 

Tweede klusdag parcours

Afgelopen april hebben we al een flink slag kunnen maken op het parcours. Toch zijn er nog een aantal zaken die aangepakt moeten worden. Daarvoor hadden we een tweede klusdag gepland op 21 mei, maar die hebben we moeten verplaatsen naar zaterdag 18 juni. We starten wederom om 08.00 uur en eindigen rond 14.00 uur. Meld je svp aan via parcours@etp-zutphen.nl.

 

Sponsoren

Afgelopen maand hebben we een nieuwe sponsorovereenkomst bereikt met Praktima. Zij begeleiden organisaties op het gebied van kwaliteit, arbo, veiligheid en milieu.
Zie ook https://www.praktima.nl/

Colofon:
Deze nieuwsbrief komt ca 12x per jaar uit, op elke 1e van de maand, met uitzondering van speciale edities.
De redactie behoudt zich het recht voor om teksten in te korten of aan te passen.
De nieuwsbrief wordt door en voor leden gemaakt, dus wanneer je informatie hebt of iet organiseert, laat dit dan weten via
redactie@etp-zutphen.nl
Copy graag aanleveren voor de 20e van de maand.
 
Marcel Kluin Bestuur/redactie
E: redactie@etp-zutphen.nl

Laan naar Eme 95, 7204 LZ  Zutphen
Website Website
Facebook Facebook
Instagram Instagram
YouTube YouTube


Email Marketing Powered by Mailchimp