Copy
Beste ouders/verzorgers/renners

Na een heerlijke zomer beginnen we weer met de jeugdtraining. Op woensdagavond trainen we zoals gebruikelijk op onze eigen parcours met focus op het aanleren van diverse technieken. Zaterdagochtend vinden de trainingen plaats ergens in het bos in de buurt waarbij de aangeleerde technieken in de praktijk gebracht kunnen worden. 

We gaan meer aandacht besteden aan klimmen, afdalen, springen en bochtentechniek. Dus minder een ronde fietsen zonder focus op techniek. Er staan diverse uitdagende locaties op het programma, ieder met zijn eigen karakter.

Doordat er meerdere trainers aanwezig zijn kunnen we de groepen indelen op snelheid en niveau zodat iedereen mee kan fietsen. Uiteraard zijn ouders ook welkom om met hun kind mee te fietsen.

Om alle jeugdleden en fietsen mee te kunnen nemen vertrekken we grotendeels vanaf ETP. Naar enkele locaties hebben wij een bus ter beschikking om de fietsen te kunnen vervoeren.
Ook kan de jeugd verdeeld worden onder de beschikbare auto's zodat niet altijd zelf gereden hoeft te worden.

De bus kan alleen gebruikt worden als er een vrijwilliger is die hem ophaalt, rijdt en terug brengt. Hiervoor vragen we dringend om vrijwilligers.

Vragen, of zou je je willen aanmelden als vrijwilliger om de bus te rijden, mail dan naar coordinator.mtb@etp-zutphen.nl.
Met sportieve groet,
 

Christian Lugtenburg, Coordinator MTB
E:  coordinator.mtb@etp-zutphen.nl

Laan naar Eme 95, 7204 LZ  Zutphen
Website Website
Facebook Facebook
Instagram Instagram
YouTube YouTube


Email Marketing Powered by Mailchimp