Copy
Beste leden,

Passen clubkleding

Zoals afgesproken worden twee keer per jaar de leden in de gelegenheid gesteld om de clubkleding te passen. Omdat de kleding ook seizoensgebonden is, zijn deze momenten in het voor- en najaar gepland.
 
 
 
Pasmoment najaar 2022
De eerstvolgende datum voor het passen van de kleding zal zijn:
  • Zaterdag 24 september van 10:00 tot 13:00
Voor nieuwe leden geldt een andere regeling. Zij kunnen zich na de bevestiging van het lidmaatschap via e-mail bij de "Commissie Kleding" melden om een afspraak te maken voor het passen van de kleding. Uiteraard zijn ook zij op deze dag van harte welkom
 
LET OP!! Bestelde kleding kan niet worden geretourneerd, dus passen is wel degelijk noodzakelijk. Elk kledingmerk heeft immers zijn eigen maatvoering. Een maat M van AGU hoeft niet hetzelfde te zijn als een maat M van Biemme.
 
De levertijd van de bestelde kleding zal over het algemeen 4-6 weken in beslag nemen, mede omdat wij proberen de bestellingen te bundelen. Biemme heeft op basis van de bestellingen een voorraad aangelegd van veel bestelde maten en standaard items. Dit zal de levertijd voor deze artikelen uiteraard verkorten. Het is dus zaak om snel na het passen de bestelling op de webshop te plaatsen.

Het is door onze trouwe sponsor “RoZus Bloemen & Planten” mogelijk gemaakt om, na levering van de bestelde kleding, deze gratis af te halen tijdens de openingstijden in hun mooie winkel op winkelcentrum “de Dreiumme” in Warnsveld. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van RoZus Bloemen & Planten.
 
Mocht je na al deze informatie nog vragen hebben, neem dan via e-mail contact op met de "Commissie Kleding".
 
Wij wensen jullie veel fietsplezier!
Met sportieve groet,
 

Commissie Kleding
E:  kleding@etp-zutphen.nl

Laan naar Eme 95, 7204 LZ  Zutphen

Bericht van één van onze sponsoren

Uniwarm
uit Vorden maakt comfortabele en energiezuinige klimaatsystemen. Als ervaren systeemleverancier beschikken zij over een ruim assortiment aan lage temperatuurproducten, voor de vloer, wand en het plafond. Zij hebben 2 vacatures open staan.
Één voor een Verkooptalent  en één voor een Project- en productadviseur.
Als zij via de ETP tot een match met iemand komen krijgt de club € 250. Kijk dus in je netwerk of er iemand is die hier graag wil werken en versterk zo Uniwarm én de ETP.
Laat de sollicitant wel even aangeven die ie via de ETP komt. Is gelijk een pré aangezien Uniwarm graag met fietsers werkt.
Website Website
Facebook Facebook
Instagram Instagram
YouTube YouTube


Email Marketing Powered by Mailchimp