Copy
Beste leden,

Ons ledenbestand van 1 januari 2023 dient als basis voor de premieafdracht aan de wielerbonden KNWU en NTFU en voor de inning van de contributie voor de vereniging. 

Voor het KNWU-basislidmaatschap was de afdracht in 2022 voor onze leden vastgesteld op € 12,-. In 2023 is het voorstel € 12,75.
Het afdracht/lidmaatschap van de KNWU voor 2023 en alles wat daar onder valt, wordt door de KNWU bepaald op 20 december 2022..
Zie voor de tarieven de website van de KNWU. Door de premiestijging van de aansprakelijkheidsverzekering van de KNWU kunnen de voorwaarden voor verzekering van de KNWU en tarieven voor clubactiviteiten en evenementen nog wijzigen!
 
Voor de NTFU is het voorstel in 2023 voor de afdracht voor onze leden vastgesteld op:
Hoofdlid € 38,08, gezinslid € 34,29 en een dubbel lidmaatschap (M-lid) € 3,20.
Zie voor de tarieven de website van de NTFU.

De contributie van onze vereniging was voor 2022 vastgesteld op € 55,-.
Op de ledenvergadering van donderdag 19 januari 2023 zal de contributie voor 2023 worden vastgesteld.

Wij willen graag vroegtijdig weten of je volgend jaar (2023) nog lid wilt blijven van de Wielersportvereniging ETP Zutphen.
Als je van plan bent om je lidmaatschap op te zeggen, laat dit dan vóór 15 december 2022 weten met een mailbericht aan onze ledenadministratie.

Bij geen reactie gaan we ervan uit dat je het lidmaatschap wilt voortzetten.

Met sportieve groet,
 

Bestuur Wielersportvereniging ETP Zutphen

Laan naar Eme 95, 7204 LZ  Zutphen

Bericht van één van onze sponsoren

Uniwarm
 uit Vorden maakt comfortabele en energiezuinige klimaatsystemen. Als ervaren systeemleverancier beschikken zij over een ruim assortiment aan lage temperatuurproducten, voor de vloer, wand en het plafond. Zij hebben 2 vacatures open staan.
Één voor een Verkooptalent  en één voor een Project- en productadviseur.
Als zij via de ETP tot een match met iemand komen krijgt de club € 250. Kijk dus in je netwerk of er iemand is die hier graag wil werken en versterk zo Uniwarm én de ETP.
Laat de sollicitant wel even aangeven die ie via de ETP komt. Is gelijk een pré aangezien Uniwarm graag met fietsers werkt.
Website Website
Facebook Facebook
Instagram Instagram
YouTube YouTube


Email Marketing Powered by Mailchimp