Copy
Beste leden,

Off Road
Op 2 oktober hebben een 9-tal leden meegedaan aan de nieuwe FPS Bouw MTB Cup. Die dag werd geracet in Oldenzaal. In de categorie 6-meisjes heeft Britt Beumer gewonnen. Pop de Ridder was verdienstelijk tweede. In de zwaar bezette categorie 8-mannen heeft Roy Bijenhof gewonnen, is Arvin Bloem derde geworden en Sus de Ridder zesde. In de eveneens goed bezette categorie 12-vrouwen is Lieke Vos 2e geworden. Bij de oudere mannen hebben ook Giacomo van der Vegt en Hein van Jaarsveld verdienstelijk gereden.
 
De FPS Bouw MTB Cup is een laagdrempelige regionale mountainbike competitie; vergelijkbaar met de bekende GOW en Veluwse Wintercompetitie. Meer informatie vind je op de website: https://www.fpsbouwmtbcup.nl 
 
Zaterdag 22 oktober zijn er op ons parcours de GOW-wedstrijden verreden. Dit zijn de interclub cross wedstrijden van de  Gezamenlijke Oostelijke Wielerverenigingen. Het weer was prachtig, de animo groot en de wedstijden een groot succes. Arvin Bloem heeft gewonnen bij de amateurs, beloften en elite. Giacomo van der Vegt is derde geworden bij de masters mannen 40+. Sterke prestaties. Zie voor meer info https://www.gow.nu/.



Zonder de GOW tekort te willen doen is het een mooie opwarmer voor de Veluwse Wintercompetitie. Die wordt op zaterdag 5 november op ons parcours verreden. Ben je geïnspireerd geraakt en wil je een wedstrijd fietsen, schrijf je dan in via www.mtb-competitie.nl. Komen kijken mag natuurlijk ook, maar is wel frisser ;-)
 
Naast de wedstrijden maken een heel aantal leden onderling afspraken om naar een toertocht, graveltocht of een MTB-marathon te gaan. Zit je nog niet in een van die app-groepen, mail dan even je gegevens naar bestuur.offroad@etp-zutphen.nl en je wordt in de betreffende groepen toegevoegd.

Weg
In het DK klassement op de weg is Levi Verstegen 2e geworden.

 

Met sportieve groet,
 

Redactie ETP
E:  redactie@etp-zutphen.nl

Laan naar Eme 95, 7204 LZ  Zutphen
Uniwarm uit Vorden maakt comfortabele en energiezuinige klimaatsystemen. Als ervaren systeemleverancier beschikken zij over een ruim assortiment aan lage temperatuurproducten, voor de vloer, wand en het plafond. Zij hebben 2 vacatures open staan.
Één voor een Verkooptalent  en één voor een Project- en productadviseur.
Als zij via de ETP tot een match met iemand komen krijgt de club € 250. Kijk dus in je netwerk of er iemand is die hier graag wil werken en versterk zo Uniwarm én de ETP.
Laat de sollicitant wel even aangeven die ie via de ETP komt. Is gelijk een pré aangezien Uniwarm graag met fietsers werkt.
Website Website
Facebook Facebook
Instagram Instagram
YouTube YouTube


Email Marketing Powered by Mailchimp