Copy


Van de veurzitter

Graag start ik deze nieuwsbrief met jullie, en allen die je lief zijn, fijne kerstdagen toe te wensen.
Hoewel de afbeelding een witte kerst veronderstelt, zijn de vooruitzichten toch meer een groene Kerst. Als jullie hetzelfde enthousiasme en plezier dat we het afgelopen jaar hebben gezien aan de dag leggen, zal het bij de kerstbeleving aan niets ontbreken. In deze laatste nieuwsbrief van het jaar ronden we af en kijken we vooruit. 

Dat het niet altijd rozengeur en maneschijn is binnen onze gelederen blijkt wel uit het verhaal van Philip Woertman. Waar je de ene dag (wellicht niet zo lekker) op je werk zit, blijk je de volgende dag een ernstige ziekte te hebben. Philip laat het er niet bij zitten en doet z’n uiterste best om er weer bovenop te komen. Een mentaliteit die we bij de ETP kennen. Dit tot grote waardering van zijn echtgenote. Je kan het hele verhaal lezen op de site van de Stentor of op onze site. Wij wensen Philip (en Jacqueline) veel sterkte en zien verwachtingsvol naar hem (hen) uit.

Meer praktisch van aard zijn jullie geïnformeerd over de Algemene Leden Vergadering op 19 januari. We gaan deze avond o.a. het plan bespreken voor aanpassing van de verlichting op ons MTB-parcours. Nut en noodzaak lichten we dan toe.

Het in de vorige nieuwsbrief aangekondigde vertrek van Henk, Marcel en Martin, heeft gelukkig reacties opgeleverd die Wim en mij vertrouwen geven dat we bij afsluiting van de ALV met jullie goedkeuring een volwaardig bestuur te kunnen presenteren. Hiernaast nodig ik jullie uit nog eens te kijken op de site van de ETP naar de hulp en steun die we kunnen gebruiken. Samen is immers leuker.

Zaterdagtraining MTB


De MTB-trainers merken dat er op de zaterdagen minder tot weinig animo is bij de jeugd om te komen trainen. Nu weten wij ook dat veel jeugd naast mountainbiken ook nog andere bezigheden hebben op de zaterdag maar dat geldt zeker niet voor iedereen. We weten inmiddels ook dat veel ouders niet op de hoogte zijn, dat de zaterdag een “gewone” training is, in een andere omgeving dan op ons parcours.

Deze training wil ik bij jullie onder de aandacht brengen evenals de voordelen die deze hebben voor het goed beoefenen van het mountainbiken. De trainers vertellen er graag over. Onze sponsoren leveren een geweldige bijdrage in het vervoer van de MTB-bikes naar de steeds nieuwe locatie.

Energiebesparing

Ook de ETP wordt geconfronteerd met stijgende energielasten. Dit is gelukkig nog niet ontwrichtend voor de club. Toch willen wij ook ons steentje bijdragen aan de noodzakelijke energiebesparing. Enerzijds worden er energiebesparende voorzieningen getroffen als nieuw isolatieglas en LED-verlichting. Anderzijds mag het vaak een graadje lager. De details kan je nalezen in de bijdrage van Stan

Parcours

Inmiddels zijn twee nieuwe hindernissen op het parcours aangelegd. Gerard Pragt heeft hiervoor het initiatief genomen. Samen met een flink aantal (jeugdige) vrijwilligers en onze sponsor Europastry is het in korte tijd gerealiseerd. Zoals je kan zien wordt er al goed gebruik van gemaakt. Heb je nog ideeën of wil je graag helpen, mail dan naar parcours@etp-zutphen.nl.



Blik op 2023

Volgend jaar willen we meer aandacht schenken aan de instroom van nieuwe leden. We willen het contact met hen sneller en beter laten verlopen. Annemiek, Stefan en Christiaan zijn bezig met het uitwerken van ideeën hierover. We zijn ervan overtuigd dat zij beter hun weg kunnen vinden binnen de vereniging en wij weten welke bijdrage zij kunnen leveren aan de ETP.

Vedetten weekend

Na een succesvol wielerweekend in de Ardennen is de organisatie al weer volop bezig met de editie van 2023. Zij hebben wederom een toplocatie kunnen bespreken in de periode 15 t/m 18 september. Kijk voor de details in de mail van 28 november j.l. of deze bijdrage.

Ben je achttien jaar of ouder en heb je zin in een paar fijne wandelingen, eventueel met de fiets aan de hand, of een paar uitdagende ritten, eventueel met de wandelschoenen in de rugzak, schrijf je dan in. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt.

Nieuwjaarsreceptie

Op de zevende dag van 2023 willen we de nieuwjaarsreceptie houden.
Het bestuur nodigt iedereen uit om op zaterdag 7 januari van 16.00 tot 18.00 naar het clubgebouw te komen om elkaar de hand te schudden en elkaar de beste wensen mee te geven voor 2023.


 
Met sportieve groet,
 

Adrie Kemper, Voorzitter
E:  voorzitter@etp-zutphen.nl

Laan naar Eme 95, 7204 LZ  Zutphen
Bericht van één van onze sponsoren
 
Uniwarm uit Vorden maakt comfortabele en energiezuinige klimaatsystemen. Als ervaren systeemleverancier beschikken zij over een ruim assortiment aan lage temperatuurproducten, voor de vloer, wand en het plafond. Zij hebben 2 vacatures open staan. Één voor een Verkooptalent en één voor een Project- en productadviseur.

Als zij via de ETP tot een match met iemand komen krijgt de club € 250. Kijk dus in je netwerk of er iemand is die hier graag wil werken en versterk zo Uniwarm én de ETP.
Laat de sollicitant wel even aangeven die ie via de ETP komt. Is gelijk een pré aangezien Uniwarm graag met fietsers werkt.
Website Website
Facebook Facebook
Instagram Instagram
YouTube YouTube


Email Marketing Powered by Mailchimp