Copy
Beste leden,

Het nieuwe seizoen staat voor de deur en we zijn enthousiast om opnieuw de avondtrainingen voor onze leden en betalende niet-leden mogelijk te maken. Dit is een geweldige kans voor ons allemaal om samen te komen en onze passie voor sport te delen. Om dit te laten gebeuren, hebben we jouw hulp nodig, en we willen graag weten of je beschikbaar bent om ons te ondersteunen als poortwachter.



Het seizoen loopt van september tot maart en omvat avondtrainingen op dinsdag (19.00-20.30) en donderdag (19.00-20.00). Als poortwachter speel je een cruciale rol bij het openstellen van het parcours voor de trainingssessies. Maak je geen zorgen, je hebt nog steeds de gelegenheid om zelf te trainen op die avond. Het enige dat we aan het begin van de sessie vragen, is dat je even aan de poort staat om ervoor te zorgen dat de toegang alleen wordt verleend aan degenen die gerechtigd zijn. Af en toe een oogje in het zeil houden en aan het eind het parcours afsluiten en de lichten doven.
 
We begrijpen dat ieders schema anders is en daarom willen we graag weten welke avond je voorkeur heeft. De eerste training zal plaatsvinden op dinsdag 5 september en de laatste op donderdag 28 maart 2024. In totaal hebben we ongeveer 60 avondtrainingen gepland. We hebben al een handvol enthousiaste vrijwilligers. Hoe meer vrijwilligers, hoe minder vaak ben je aan de beurt.
 
Vorig seizoen hebben we geleerd dat we flexibel genoeg zijn om onverwachte situaties op te vangen, dus als je een keer niet beschikbaar bent, is dat geen probleem. We hebben ook een appgroep waarin we snel vervanging kunnen regelen, mocht dat nodig zijn.
 
Als je vragen hebt of als je wilt aangeven welke avond je voorkeur heeft, laat het ons alsjeblieft weten. We waarderen je betrokkenheid en kijken ernaar uit om samen een geweldig trainingsseizoen te hebben.
 

Met sportieve groet,
 

Gerard Oldeman, Bestuurslid offroad
E:  bestuur.offroad@etp-zutphen.nl

Laan naar Eme 95, 7204 LZ  Zutphen
Website Website
Facebook Facebook
Instagram Instagram
YouTube YouTube


Email Marketing Powered by Mailchimp