Copy
Beste <<Voornaam>>,

Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie 7 januari 2024 van 1500-1700 uur.

Het bestuur van de ETP nodigt alle leden uit voor de aftrap van 2024.
Graag zien we jullie allen!

Fijne jaarwisseling!
Ton, Gerald, André, Wim & Adrie

PS vergeet ook de ALV niet op 25 januari 2024

Achterlicht
Verbeter je Veiligheid met ons nieuwe item in onze webshop.



Als gewaardeerde leden van onze wielersportvereniging willen we ervoor zorgen dat jullie veiligheid op de weg altijd gewaarborgd is. Daarom introduceren we met trots onze nieuwste toevoeging aan onze webshop - een achter lampje voor een betere zichtbaarheid tijdens de schemering en tijdens onze tourritten in een bosrijke omgeving.
In samenwerking met The Bikestore kunnen we jullie dit lampje van een gerenommeerd merk voor een mooi prijsje aanbieden.
 
Wat maakt dit achter lampje zo speciaal? Het is: 

  • Zeer compact en lichtgewicht.
  • Waterdichtheid van IPX7. Dit betekend dat de LED waterdicht is bij onderdompeling van een meter diep.
  • Ruim 180° zichtbaarheid
  • Kan tot 15 uur branden en is eenvoudig oplaadbaar met de meegeleverde micro-USB-kabel.

 
Bescherm jezelf tijdens die avondritten met ons hoogwaardige achter lampje die nu beschikbaar is in onze webshop.
 
Klik hier om rechtstreeks naar het achterlampje te gaan https://www.etp-zutphen.nl/product/lezyne-achterlampje/
  
Jullie veiligheid staat bij ons voorop.


Noodkreet coordinator Jeugd
ETP heeft in het verleden en visie en een missie opgesteld. Daarin wordt beschreven wat de vereniging ziet als haar reden om te bestaan en hoe dat vormgegeven zou moeten worden. 

Wielersportvereniging ETP heeft als missie om voor de wielerdisciplines Wielrennen, Mountainbiken, Baanrijden en Veldrijden, voor alle leeftijden en uiteenlopende drijfveren van recreatief tot competitief een aantrekkelijke omgeving te bieden voor wielersporters in Zutphen en omstreken.

Wielersportvereniging ETP bevordert de wielersport in Zutphen en omstreken door actief de kruisbestuiving tussen wielerdisciplines, tussen leeftijdscategorieën, en uiteenlopende drijfveren van recreatief tot competitief te organiseren en bij te dragen aan samenwerking in de wielersport en daarbuiten.

Door een gebrek aan jeugdtrainers, en door het afscheid dat ETP heeft genomen van Michelle Visser in haar functie als jeugd coördinator wielrennen, is het aanbod voor de jeugd van 10 tot 18 jaar verschraald. Landelijk zit het wielrennen bij de jeugd in de lift dankzij aansprekende voorbeelden uit het professionele circuit, maar bij ETP lukt het niet om de jeugdleden vast te houden en om nieuwe leden aan te trekken. Daarmee komt de visie van ETP om voor alle leeftijden een aantrekkelijke omgeving voor wielersporters te bieden in het gedrang.

Een vereniging die de jeugd niet aan zich weet te binden is uiteindelijk ten dode opgeschreven. Ik stel het hier erg hard, maar de praktijk wijst uit dat ik helaas gelijk heb.

Om het tij te keren is ETP daarom allereerst op zoek naar een coördinator jeugdwielrennen. Bij voorkeur iemand met ervaring in de wielren wedstrijdsport en eventueel een zoon of dochter die ook wedstrijd ambities heeft. Maar ook als je een organisatietalent hebt en je wilt leren over de ins en outs van de fiets wedstrijdsport pas je in het profiel.

De tijdsinvestering is vanaf de maand maart tot en met september ongeveer 3 uur per week. Daarnaast ben je aanwezig bij wedstrijden waar de ETP-jeugd fietst.

Wil je je graag inzetten voor de jeugd in Zutphen en omgeving die kennis wil maken met de fietssport, maar heb je nog vragen, dan kun voor meer informatie terecht bij Michelle Visser. 


Even voorstellen: Annemoon van Dienst
Sommigen kennen mij en sommigen nog niet. Mijn naam is Annemoon van Dienst en ik ben 20 jaar oud. Sinds mijn 9de ben ik al lid van de Wielersportvereniging ETP Zutphen. Hier heb ik jarenlang met plezier getraind en heb ik een mooie fundering gelegd voor alle prestaties op de mountainbike en veldrijfiets die ik tot nu behaald heb.

Van het mooie explosieve en technische rondje op ons ETP-parcours heb ik enorm veel geleerd en ik vond het heerlijk om lekker met leeftijdsgenootjes te kunnen trainen. Op dit moment zit ik bij het Scott Zwiep Team en vandaar ben ik zelf ook minder vaak te vinden op het ETP-parcours.

Dit jaar heb ik alle wereldbekerwedstrijden gereden van het XCE (Cross Country Eliminator) seizoen en hier heb ik een paar hele mooie uitslagen kunnen neerzetten. Daarnaast ben ik 3de op het Europees en Wereldkampioenschap geworden waar ik uiteraard heel erg blij mee ben.

Als jullie mij bij mijn wielerprestaties willen volgen dan kan dat via Instagram: annemoon_vd of de blogs die ik schrijf voor de Zwarte Cross Talententuin: https://www.zwartecross.nl/ontdek/talententuin/annemoon-van-dienst/
 

Met sportieve groet,
 

NAAM, ROL
E:  secretaris@etp-zutphen.nl

Laan naar Eme 95, 7204 LZ  Zutphen
                   
ETP ETP
FB FB
Insta Insta
YT YT


Email Marketing Powered by Mailchimp