De laatste weken is een aantal mailings rondgestuurd met daarin informatie voor een specifiek deel van de vereniging.

Hoewel al die informatie ook op de website is terug te vinden, is het wellicht makkelijker als er een samenvatting van al die maatregelen te vinden is.

Trainingen MTB Jeugd

Vanaf woensdag 13 mei zijn de trainingen van start gegaan. De protocollen voor de trainingen zijn hierbij erg belangrijk en we raden iedereen aan om deze nogmaals goed door te nemen. Alleen als we ons allemaal aan die regels houden, kunnen we de trainingen goed uitvoeren.

Een uitgebreide uitleg van de protocollen kun je vinden op onze website.
De protocollen zijn ook beschikbaar als PDF-bestand.

Let op:  er is een voorbehoud dat we voldoende trainers en begeleiders beschikbaar hebben. De groepen mogen namelijk niet te groot zijn. De ruimte op het terrein en het aantal beschikbare trainers is immers beperkt.

Er is er een formulier gemaakt waarmee de aanmelding online kan worden gedaan en wij een beter overzicht kunnen houden over de aantallen deelnemers. Het is verplicht om je vooraf op te geven om aan de training deel te mogen nemen.

Afmelden en eventuele vragen graag per mail naar: coordinator.mtb@etp-zutphen.nl.

Meld je vooraf aan!
Vooraf opgeven is dus verplicht. Geef je alleen op als je zeker weet dat je ook werkelijk komt trainen. Het formulier kan je meerdere keren invullen!
Vul dit formulier in om je aan te melden voor de trainingen.

Uiterlijk voor dinsdagavond 19:00 uur voor de training op woensdag. En uiterlijk voor vrijdagmiddag 12:00 uur voor de training op zaterdag.

Heb jij je opgegeven en kun je toch niet? Geef dit dan ook door via bovenstaand e-mailadres!

Trainingen jeugdwielrennen

Met ingang van maandag 18 mei aanstaande worden de trainingen hervat. Natuurlijk ook onder de voorwaarden zoals die, helaas, nog steeds gelden. Als ETP hebben we daarom een protocol gemaakt voor de trainingen voor de jeugdleden van 13 t/m 18 jaar. Met dit protocol voldoen we aan de richtlijnen vanuit de overheid en aan de noodverordening. Dit protocol is grotendeels gelijk aan die voor de MTB-jeugd, maar het is toch belangrijk dat je de regels goed kent als je komt trainen.
Een uitgebreide uitleg van het protocol kun je vinden op onze website en beschikbaar als PDF-bestand.

Meld je vooraf aan!
Vooraf opgeven is dus verplicht. Geef je alleen op als je zeker weet dat je ook werkelijk komt trainen. Het formulier kan je meerdere keren invullen!
Vul dit formulier in om je aan te melden voor de trainingen.

Doe dit uiterlijk voor zondagavond 19:00 uur voor de training op maandag (zgn. uitfietsen).
En uiterlijk voor dinsdagavond 19.00 uur voor de techniektraining op – voorlopig-  woensdag.

Mocht je nog vragen hebben, stel die dan aan: coordinator.wielrennen@etp-zutphen.nl

Trainingen MTB-volwassenen

 

Vanaf donderdag 28 mei starten we weer met MTB-trainingen voor volwassenen. Er wordt op de donderdagavond tussen 19.30 en 20.30 uur zowel trainingen op het parcours verzorgd als buiten een rondje gefietst. Aangezien we de groepen qua grootte beperkt willen houden, vragen we je om je aan te melden via een online formulier (zie hieronder). We kijken er weer naar uit om samen te fietsen.
Let op de regels van de noodverordening en de adviezen van NOC*NSF en NTFU.

Meld je vooraf aan!
Vooraf opgeven is dus verplicht. Geef je alleen op als je zeker weet dat je ook werkelijk komt trainen. Het formulier kan je meerdere keren invullen!
Vul dit formulier in om je aan te melden voor de trainingen.

Doe dit uiterlijk voor woensdagavond 19:00 uur voor de training op donderdag.

Hoor je voor donderdagavond niks dan is het in orde. Wordt het te druk dan kan je niet meer inschrijven of krijg je bericht dat je training niet door kan gaan.

Mocht je hierover nog vragen hebben, stel die dan aan: coordinator.mtb@etp-zutphen.nl

Clubritten Toer-afdeling

 

Vanaf donderdag 11 juni zijn we weer gestart met de clubritten op de weg!

De ritten worden wel onder speciale spelregels gereden en het is dan ook belangrijk dat iedereen zich aan deze spelregels houd! Meer informatie vind je hier.

Voor de clubritten volgen we de actuele agenda zoals je die op onze site kunt vinden. Voorlopig gaan we in kleinere groepen fietsen en daardoor zal het niet mogelijk zijn dat iedere groep een toerleider heeft. De groep is dus zelf verantwoordelijk voor de route. Gelukkig zijn er meer en meer ETP-ers met een GPS op het stuur. Zorg dus dat je de laatste(!) versie van de clubrit op je apparaat hebt staan.

Hier vind je de actuele routes.

Mocht je nog vragen hebben, stel die dan aan: coordinator.toer@etp-zutphen.nl

Volg de regels

Dan nog even de regels waar je aan de huidige tijd moet denken:

  • Als je klachten hebt, blijf dan thuis en ziek uit. Dit zou altijd de norm (voor sporters) moeten zijn. Met gezondheidsklachten gaan sporten kan leiden tot een ontsteking van de hartspier of andere nare kwalen. Je herstel duurt ook nog eens langer dan nodig.
  • Fiets niet op je maximale vermogen en doe geen zware intervaltraining. Beide putten het immuunsysteem uit en maakt je vatbaarder voor ziektes. Focus maar op duurtrainingen. Overigens ook een goed idee voor velen.
  • Fiets veilig. Laat die Strava-segmenten maar eens voor wat ze zijn. In het ziekenhuis zitten ze nu zeker niet te wachten op brokkenmakers.
  • Fiets alleen, maximaal met z’n tweeën of als familie.
  • Houd afstand. Bedenk dat iemands slipstream ook tot de nabijheid behoort.
  • Houd rekening met anderen en geniet van de vrijheid.

Wij rekenen zonder meer op jullie begrip voor deze maatregelen want veilig en gezond fietsen is in ieders belang!

 

#SupportYourLocals
Veel van de sponsoren van onze vereniging worden getroffen door deze crisis. Naast de oproep om alle lokale leveranciers en bedrijven te ondersteunen, willen wij onze sponsoren extra in het zonnetje zetten en onder jullie aandacht brengen.

Een actueel overzicht van onze sponsoren vind je hier.