Passen nieuwe clubkleding

Zoals afgesproken worden er m.i.v. 2020 twee keer per jaar de leden in de gelegenheid gesteld om de clubkleding te passen. Omdat de kleding ook seizoensgebonden is, zijn deze momenten in het voor- en najaar gepland. Nu de dagen weer korter worden en de “R” weer in de maand is, is het tijd om de leden in staat te stellen de nieuwe clubkleding van Biemme Nederland te passen.

Samen met Biemme Nederland hebben wij een mooie kledinglijn voor de ETP samengesteld welke je nu al in de webshop kunt vinden. We zijn steeds bezig de webshop uit te breiden met diverse artikelen om een nog completer aanbod te kunnen aanbieden. Deze keer zal een aantal artikelen speciaal voor het najaar en winterseizoen aanwezig zijn.

I.v.m. COVID-19 zullen extra maatregelen worden genomen om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen. Daarvoor is het wel noodzakelijk dat iedereen meewerkt en zich aan de regels houdt.

 

Biemme Benelux
RoZus Bloemen & Planten

Pasmoment najaar

De eerstvolgende datum voor het passen van de kleding zal zijn:

  • Zaterdag 19 september 2020 van 10.00 tot 14:00 uur in het clubgebouw

De kledingcommissie zal zorgen dat op deze momenten ook andere items uit de webshop aanwezig zijn om te passen.

Voor nieuwe leden geldt een andere regeling. Zij kunnen zich na de bevestiging van het lidmaatschap via e-mail bij de “Commissie Kleding” melden om een afspraak te maken voor het passen van de kleding. Uiteraard zijn ook zij op deze dag van harte welkom

LET OP!! Bestelde kleding kan niet worden geretourneerd, dus passen is wel degelijk noodzakelijk. Elk kledingmerk heeft immers zijn eigen maatvoering. Een maat M van AGU hoeft niet hetzelfde te zijn als een maat M van Biemme.

De levertijd van de bestelde kleding zal over het algemeen 4-6 weken in beslag nemen, mede omdat wij proberen de bestellingen te bundelen. Biemme heeft op basis van de bestellingen een voorraad aangelegd van veel bestelde maten en standaard items. Dit zal de levertijd voor deze artikelen uiteraard verkorten.

Het is door onze trouwe sponsor RoZus Bloemen & Planten mogelijk gemaakt om, na levering van de bestelde kleding, deze gratis af te halen tijdens de openingstijden in hun mooie winkel op winkelcentrum “de Dreiumme” in Warnsveld. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van RoZus Bloemen & Planten.

Mocht je na al deze informatie nog vragen hebben, neem dan via e-mail contact op met de “Commissie Kleding“.