ETP Tor Wielershirt Heren Lange Mouw

Artikelnummer: EU10051264

Levertijd: 4-6 weken

Availability: In voorraad 4-6 weken

€ 50,50

* Verplichte velden

Kleding (na)bestellen is alleen mogelijk voor leden van onze vereniging. Om kleding te kunnen bestellen dien je daarom eerst in te loggen op je account.
In de TOR gebruikten we onze jarenlange ervaring, en de laatste technische stoffen om een van de beste Custom koersshirts ter wereld te ontwikkelen. We gebruikten niet minder dan vier verschillende stoffen in dit shirt: Stretch Lite, HOS, ATO, met Mesh-Tech zijpanelen, en een micro Grip elastiek om alles netjes op zijn plaats te houden. Onze Power Fit, in combinatie met onze naadloze schouder technologie zorgen voor een strakke, zeer aerodynamische pasvorm met een minimum aan naden. Comfort+ Pocket Technologie met stiksels op de zijpanelen houden de zakken strak tegen het lichaam, terwijl er toch nog plaats is voor de drinkbussen of andere inhoud. Het TOR shirt lange mouw heeft een volledig verdoken lange rits en een korter voorpand, speciaal ontwikkeld voor een agressieve fietshouding, zonder dat het shirt optrekt.

Aero Snit: Ontworpen voor een perfecte lichaams-contour die de invloed van de wind in die mate weet te beperken.zodat de kleding zeer aerodynamisch is.