Laan naar Eme 95, 7204 LZ Zutphen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Pasmoment Zomer 2021

juni 19 @ 09:00 - 13:00

De eerstvolgende datum voor het passen van de kleding zal zijn:

  • Zaterdag 19 juni 2021 van 09.00 tot 13:00 uur in het clubgebouw

Voor nieuwe leden geldt een andere regeling. Zij kunnen zich na de bevestiging van het lidmaatschap via e-mail bij de “Commissie Kleding” melden om een afspraak te maken voor het passen van de kleding. Uiteraard zijn ook zij op deze dag van harte welkom

LET OP!! Bestelde kleding kan niet worden geretourneerd, dus passen is wel degelijk noodzakelijk. Elk kledingmerk heeft immers zijn eigen maatvoering. Een maat M van AGU hoeft niet hetzelfde te zijn als een maat M van Biemme.

De levertijd van de bestelde kleding zal over het algemeen 4-6 weken in beslag nemen, mede omdat wij proberen de bestellingen te bundelen. Biemme heeft op basis van de bestellingen een voorraad aangelegd van veel bestelde maten en standaard items. Dit zal de levertijd voor deze artikelen uiteraard verkorten. Op maandag 21 juni zullen de bestellingen worden doorgegeven aan de leverancier. Het is dus zaak om na het passen de bestelling op de webshop voor zondagavond te plaatsen.

Het is door onze trouwe sponsor “RoZus Bloemen & Planten” mogelijk gemaakt om, na levering van de bestelde kleding, deze gratis af te halen tijdens de openingstijden in hun mooie winkel op winkelcentrum “de Dreiumme” in Warnsveld. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van RoZus Bloemen & Planten.

Mocht je na al deze informatie nog vragen hebben, neem dan via e-mail contact op met de “Commissie Kleding“.

Gegevens

Datum:
juni 19
Tijd:
09:00 - 13:00

Locatie

ETP Clubgebouw
Laan naar Eme 95
Zutphen, Gelderland 7204 LZ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie