Carbidschieten

*|MC:SUBJECT|*
De culturele traditie van het carbidschieten bij onze vereniging, gaat zich dit jaar herhalen op dinsdag 31 december van 13.00 – 17.00 uur. Wegens het succes van voorgaande oudjaarsdagen zal er opnieuw een gezellig evenement te verwachten zijn op ons sportcomplex.
De kinderen kunnen hun eigen bal afschieten, terwijl voor de ouderen de mogelijkheid bestaat om doelgericht te kunnen schieten. 
Deze wordt voorzien van een nummer en eventueel de naam van de nieuwe eigenaar. Na het afschieten van zijn eigen bal kan hij worden opgehaald en hem behouden. De organisatie beschikt over genoeg ballen. Daarnaast kan de jeugd ook zijn eigen bal wegknallen. Hiervoor zijn speciale melkbussen gemaakt waar door middel van een trekkoord het carbid ontstoken wordt.
De organisatie weet zich gesteund door het verstrekken van oorbeschermers. Als de weergoden opnieuw meedenken een geweldig evenement voor alle inwoners van Zutphen. Rondom het feestterrein staan kramen en tenten waar glühwein en andere drankjes verkrijgbaar zijn.
Je bent van harte welkom samen met familie, vrienden, buren om bij onze vereniging het jaar knallend uit te luiden.
Wij zien uit naar je komst tijdens deze afsluiting van een sportief wielerjaar.