OJC Zutphen

De Oostelijke Jeugd Competitie (OJC) is in 2007 gestart met als belangrijkste doelstelling om nieuwe jeugdrenners op een laagdrempelige wijze in contact te brengen met de wedstrijdsport.

Vooral voor beginnende jeugdwielrenners is het praktisch om via de OJC te proeven aan het rijden van wedstrijden. En dan niet alleen tegen je clubgenoten, maar ook tegen renners van andere verenigingen. Dit maakt de stap naar de “grotere” jeugdwedstrijden makkelijker.

De wedstrijden worden verreden bij AWV De Zwaluwen in Almelo, OWC in Oldenzaal, RTC De Stofwolk in Eibergen, Zwaluwen Deventer in Deventer en bij ETP Zutphen op een straten parcours in Zutphen.

Zie voor meer informatie de website van de OJC : http://www.ojc.nu/


Wedstrijden 2018

Zondag 08-apr   OJC AWV de Zwaluwen Almelo Tijdrit Criterium
zondag 03-jun   OJC  WV de Adelaar Apeldoorn Criterium  
zondag 24-jun   OJC DRV de Zwaluwen Deventer Afvalkoers Criterium
zondag 08-jul   OJC OWC Oldenzaal Criterium  
zondag 09-sep   OJC ETP Zutphen Criterium  
zondag 23-sep   OJC Finale RTC de Stofwolk Eibergen Criterium Ploegentijdrit


Zondag 9 september 2018 zal er weer een OJC competitie wedstrijd worden gehouden in Zutphen op Industrieterrein "de Mars".

De permanence is bij Reesink Staal:

Reesink Staal
Estlandsestraat 6
7202 CP Zutphen.

De inschrijving zal om 9:00 uur open zijn. Het verzoek is om op tijd je te melden voor de wedstrijd 9:30. Vanaf 9:30 tot 10 uur kan er worden ingereden op het parcours.

Van 9:00 tot 9:30 kan er via het parcours naar de permance worden gereden, er is daar voldoen parkeer gelegenheid. Na 9:30 wordt het parcours afgesloten, er kan dan alleen nog maar worden geparkeerd aan de rand van het parcours op de litauensestraat.

Groep D fietst 6 ronden
Groep C fietst 15 ronden
Groep B fietst 24 ronden
Groep A fietst 34 ronden

Meer informatie over de OJC en de indeling van de groepen verwijzen we jullie door naar de website van OJC, www.ojc.nu

Zondag zijn we bereikbaar via 06-15057427.

 

Parcours:

Het parcours bevindt zich op industrie terrein de mars  Estlandsestraat 6, 7202 CP Zutphen. Het rondje is 868 meter lang.