Laan naar Eme 95, 7204 LZ Zutphen

"Nieuwe" website

Zoals je ziet, heeft de website een “nieuw” jasje gekregen. De aanhalingstekens staan er niet voor niets want het ziet er nog steeds redelijk vertrouwd uit. Onder de motorkap is echter veel veranderd en in de komende periode zal de website nog veel gaan veranderen.

In 2016 werden de website en onderliggende systemen naar een hoger niveau getild door Jeroen Vroegindeweij en Freek Tjassens Keiser. In de afgelopen 5 jaar heeft het systeem zich meer dan bewezen en kan de ETP trots zijn hoe de zaken zijn geregeld. Niet alleen de website, maar zeker ook de ledenadministratie hebben hiervan veel voordeel gehad. En uiteraard niet te vergeten de webshop waarop de leden kleding kunnen bestellen of zich inschrijven voor allerlei activiteiten binnen de vereniging.

Het onderliggende systeem Magento was echter aan vervanging toe. Een migratie naar een nieuwe versie van Magento was zeker een optie, maar door wijzigingen in de bezetting van de commissie Communicatie & ICT is gekozen voor een ander systeem. Christiaan van der Tol en Thijs Barree hebben Freek en Henk afgelost in de commissie en zullen de zaakjes nog verder gaan verfraaien. Voor de geïnteresseerden onder ons, uiteindelijk is gekozen voor WordPress voor de website met WooCommerce voor de webshop.

Wat verandert er voor mij?
Zoals gezegd is gekozen om de “look & feel” van de oude website over te nemen en geleidelijk aan over te stappen naar een nieuwe uitstraling. Om in te loggen op de website om je gegevens aan te passen of bestellingen te plaatsen in de webshop, gebruik je het e-mailadres wat bekend is in de ledenadministratie.

De wachtwoorden zijn echter NIET overgezet, dus bij de eerste keer inloggen moet je een nieuw wachtwoord aanvragen.
Zie hiervoor de uitleg over “Mijn ETP”.

Mocht je opmerkingen of vragen hebben, stuur dan een e-mail naar communicatie@etp-zutphen.nl