Fietsclinics

Naast het organiseren van trainingen door ETP Zutphen op het MTB/veldcross parcours organiseert ETP Zutphen ook clinics op het MTB/veldcross parcours. Wellicht iets voor u of uw bedrijf, school, vereniging of vriendengroep!

Op onze parcours bieden wij speciale Fiets-clinics aan voor groepen. U krijgt begeleiding van eigen trainers en kunt met vrienden, kennissen of collega's ervaren wat het is om op een MTB/veldcross parcours te fietsen. Onder leiding van deze ervaren trainers leert u de kneepjes van het vak. U kunt les krijgen in beheersing van u MTB op een uitdagend parcours.

Een Clinic duurt over het algemeen 2 uur,in overleg langer, en staat onder deskundige begeleiding van een ervaren trainer van ETP Zutphen. U hebt gedurende deze 2 uur het alleenrecht op het parcours, exclusief voor uw eigen groep.

De kosten voor deze 2 uur durende clinic (parcourshuur inclusief trainer) bedragen minimaal 320 euro excl. 6% btw, en daar komen eventueel nog de kosten voor de huur van een mountainbike bij, huur welke wij ook kunnen verzorgen.

Een half uur voor aanvang van iedere Clinic zal, afhankelijk van de soort clinic gebruik worden gemaakt van het clubhuis  en kunt u aan de bar al van een kop koffie, thee of frisdrank genieten.

Ook is het mogelijk als uw clinic rond het middaguur plaatsvindt dat er in overleg voor een lunch (broodjes, melk en fruit) gezorgd wordt. Tevens is er een mogelijkheid om rond de avonduren in een aanpalende gelegenheid uw groep van een pastamaaltijd te voorzien.

Ook zijn er mogelijkheden om in het clubhuis vooraf of aansluitend een bedrijfspresentatie te geven. Vraag naar de mogelijkheden.

Neem voor meer informatie, tarieven en mogelijkheden contact op met de commissie parcours: parcours@etp-zutphen.nl

Aanvragen van een Clinic of huur van het parcours gaarne met opgave van mogelijke data, naam, adres, postcode, plaats, telefoon, emailadres, aantal uur, tijd vanaf en wel of geen trainer. U krijgt dan zo snel mogelijk bericht van ons.

Ook bestaat de mogelijkheid het clubhuis en parcours te huren zonder gebruik te maken van onze eigen trainers.