Sponsoring

Wielersportvereniging ETP Zutphen is een middelgrote fietsvereniging, waarbij wij één van de grootste jeugd afdelingen hebben in ons district. De vereniging groeit nog steeds, bijna 400 actieve renners leggen dagelijks op de wegen in het district Oost-Nederland vele toer-, en trainingskilometers af. Er wordt deelgenomen aan zowel nationale als internationale wedstrijden, maar er worden ook veel toertochten in de regio en in de rest van Nederland bezocht door onze toerrijders. Wielersportvereniging ETP Zutphen vindt het belangrijk dat iedereen die de wielersport wil beoefenen dit ongeacht zijn of haar niveau bij onze vereniging kan doen.

Sponsoren van onze Wielersportvereniging

Sponsoring

Sponsoren zijn absoluut onmisbaar voor onze vereniging. Dankzij sponsoren is het mogelijk het clubhuis te onderhouden en deel te nemen aan diverse evenementen. Er zijn vele vormen van sponsoring mogelijk: clubsponsoring, reclameborden langs het veld/mtb parcours, evenementen sponsoring, materiaalsponsoring en natuurlijk donateurs. Ook staan wij open voor uw speciale ideeën en wensen.

Reclameborden

Ons parcours ligt op het sportpark Zuidveen naast ons clubhuis. Het sportpark ligt aan een kruising van drukke invalswegen in het zuiden van Zutphen. Op het sportpark Zuidveen is het nieuwe zwembad gebouwd en hebben meerdere sportverenigingen hun gebouwen en velden. Een perfecte locatie dus om een reclamebord te plaatsen. Wij verzorgen voor de productie, de montage en het onderhoud.

Evenementen- en materiaalsponsoring

Elk jaar wordt er een grote landelijke wedstrijd georganiseerd in het centrum van Zutphen. Zutphen is voor iedereen zeer goed bereikbaar en biedt in de directe omgeving voldoende uitdagende wegen en kuitenbijtende heuvels. Speciaal voor dit en andere evenementen zijn sponsoren zeer belangrijk. Afzetting van wegen, jurymateriaal, prijzen en herinneringen, begeleiding van de renners, huur kleedruimte, etc. is een aantal grotere kostenposten die afgedekt moet worden. Voor alle evenementen kunnen wij gelukkig rekenen op een grote groep vrijwilligers, maar zonder uw financiële steun is een evenement niet mogelijk.

Bent u na het lezen van de mogelijkheden enthousiast geworden en wilt u ons ondersteunen door middel van sponsoring?
Neem dan contact met ons op via sponsoring@etp-zutphen.nl.