Om Operatie 200 volgende week, 22, 23 en 24 april vlotjes te laten verlopen. Worden op ons clubterrein al veel voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd. Door deze werkzaamheden hopen we te bereiken dat volgende week Defensie voortvarend te werk kan gaan om zo ons nieuw te realiseren MTB/cross parcours in drie dagen tijd gereed te krijgen.

Zo zijn gisteren Jan, Fred, Harry, Ari en Stan de hele middag in de weer geweest met een graafmachine van De Covik stroomkabels te verleggen naar de nieuwe plekken van de lichtmasten. Door de inzet van deze vijf heren, besparen we volgende week weer veel tijd. Tijd die we nodig hebben om deze enorme klus volgende week met defensie te kunnen afronden.

Naast deze werkzaamheden blijven ook vandaag de vrachtwagens van De Covik af en aan rijden met zand vanuit de Almen. De enorme bult met zand groeit gestaagd. Uiteindelijk moet er vandaag tussen de 2500 en 3000 kub zand liggen. Zand die we nodig hebben om alle specials op het nieuwe parcours te kunnen realiseren.

kabelingraven

Nogmaals doet het projectteam een oproep aan alle leden van ETP Zutphen. Heb je 22, 23, 24 april mogelijkheden om ergens te helpen dan is je hulp welkom, naast de werkzaamheden welke Defensie uitvoert, liggen er ook heel veel kleine klusjes, klusjes die iedereen kan doen. Alle hulp is welkom. Heb je mogelijkheden meld je dan aan bij Stan Hompe of bij mij, Marc Bloem via info@etp-zutphen.nl, we kunnen je dan inplannen voor een klusje!