Fietsfanaten opgelet: Kom fietsen voor het goede doel. Of heb je je al ingeschreven? Vergeet dan niet je familie, vrienden en collega’s ook enthousiast te maken. Als fietser mag je de Gelre ziekenhuizen fietstocht 2015 niet missen.

De routes gaan weer langs de mooiste paden en single tracks rondom Apeldoorn. Of je nu met je familie een mooie tocht wilt maken, snel met de racefiets kilometers wilt maken of de uitdagingen van het mountainbiken zoekt: zaterdag 5 september is er voor elk wat wils.

Er wordt gefietst voor goede doel UNICEF waar het inschrijfgeld (€ 5,-) naar toe gaat. Daarnaast biedt het ziekenhuis een gezondheidsmarkt aan, broodjes en soep na afloop en een deelname geschenk. Reden genoeg om je nu alvast in te schrijven en zaterdag 5 september in de agenda vast te leggen.

Starten
Je kunt starten vanaf 8.30 uur. De startlocatie is: Gelre Apeldoorn, Albert Schweitzerlaan 31.

Informatie
Meer informatie en routes zijn te vinden op de website van Gelre Ziekenhuizen: http://www.gelreziekenhuizen.nl/Fietstocht.html