Op dinsdag 1 september van 19:00 – 20:30 starten we weer met de wekelijkse vrije training op de dinsdagavonden voor veldrijden + mountainbiken seizoen 2015/2016 op ons eigen verlichte parcours. De wielersportvereniging heeft het parcours gewijzigd ten opzichte van het seizoen 2014/2015 en zeer geschikt gemaakt als veldritparcours voor cyclocrossfiets en MTB. Het is zeer overzichtelijk en uniek in deze regio.

Uiteraard willen we elke veldrijder + MTB-er (m/v) ondersteunen om zich te verbeteren en het beste uit zichzelf halen om zijn/haar doel te realiseren. Ben je 12 jaar of ouder dan ben je welkom op ons parcours. Dit geldt voor alle leden van elk niveau van beginner tot a.s. professional.

Onze eigen leden zijn vrij van inschrijfgelden, niet ETP leden zijn welkom voor 3 euro per avond of 25 euro voor het hele seizoen welke loopt van 01-09-2015 t/m 26-01-2016. Helm dragen is verplicht. Legitimeren met KNWU of NTFU pas ivm de verzekering.

De training vind plaats op ons eigen parcours aan de Laan naar Eme 95, 7204 LZ te Zutphen. Voor alle trainingsactiviteiten verwijzen we je door naar de agenda op onze website daar zal worden gemeld als er trainingen niet door gaan of als er bijzonderheden zijn te melden.