Zondag 27 maart as een fantastisch Wielerspektakel in het Bergkwartier van Deventer.

“De Ronde van Vedett”. Een evenement van de Stichting Koers en Cultuur, rondom café de Hip en het Bergkwartier, met een fantastisch cultureel en sportief programma.

Vrijdag 25 maart
20.30 Boek presentatie De Renner van het Bergkwartier door Almar Otten, met aansluitend de Grote Wielerquiz

Zaterdag 26 maart
20.30 De Avondetappe met presentator/tafelheer Mart Smeets en als gasten o.a. Rick de Leeuw (Trockener Kecks) Peter Winnen, JW Roy en nog wat extra wielerprominenten.

Vanaf 22.30 wordt de avond afgesloten met klassieke Wielerpop door de St WIllebrodsessies. https://www.youtube.com/watch?v=oLrkvdN71Os Ca. 150 plaatsen beschikbaar a raison van €10,00, volg de berichtgeving via de facebook site van de Hip en www.rondevanvedett.nl.

Zondag 27 Maart
Koersdag! 17 heats van 3 ronden van 1,6 km door het Bergkwartier en als surplus niet om de kerk maar door de Bergkerk en de kroeg.

In de avond uren 21.00 uur Het grote Wielergala voor genodigden en vrijwilligers.

De Heats vinden plaats tussen 11.00 en 17.00 uur. Er zijn heats voor Jeugd, Dames, G Renners, ATB, Race , Retrofietsers en Prominenten. Per ronde zijn er 2 geneutraliseerde zones. Hopelijk zal het evenement een blijvend plekje op de kalender krijgen, daarvoor is er gekozen dit jaar een try-out versie te maken, dus geen KNWU evenement en geen klassementen.

Inschrijven
Inschrijven via de webshop van DRV de Zwaluwen, de inschrijving start op donderdag 10 maart om 12.00. Je kunt je alleen individueel inschrijven (dus 1 kaart per persoon).

Video