Dit jaar willen we een oud-Hollandse traditie in ere herstellen: dauwtrappen! Maar dan wel zodra de meeste dauw verdwenen is.

Tussen 8:00 en 8:30 verzamelen we in het clubgebouw met een kop koffie. Om 8:30 vertrekken we in verschillende groepen voor een relaxed rondje richting de Duitse grens over de dijken langs IJssel en Rijn. Halverwege hebben we een stop op de kade van Tolkamer (95 en 120km) of bij Lathum (75km) voor een kop koffie/thee met gebak!

Bij terugkomst in de kantine is het tijd om sterke verhalen te vertellen onder het genot van een hersteldrankje én de inmiddels al beruchte warme gehaktballen!

Tappa 6: Caltanissetta > Etna
Voor de liefhebbers van de Giro zal de 6e etappe naar de Etna te volgen zijn op een groot scherm. Het wielercafé is open tot één uur na de Giro finish, dus blijf (of kom) gezellig kijken!
Interesse?
Omdat we moeten zorgen voor voldoende koffie, gebak en gehaktballen zouden we graag weten of je interesse hebt om mee te gaan en met hoeveel personen.

Geef je daarom onder voorbehoud op via onderstaande link dan krijgen we een beeld van het te verwachten aantal deelnemers. Uiteraard zit je nergens aan vast en zal het weer bepalend zijn of de rit doorgaat.

Ja, de Himmelfahrt lijkt me leuk!
Ook voor niet-leden
Deze Hemelvaartsrit is gelijk een mooie gelegenheid om niet-leden kennis te laten maken met het fietsen in groepsverband. Dus heb je vriendinnen, vrienden, familie, buren of collega’s die de afstand aan zouden kunnen? Vraag ze gewoon mee!
Overzicht
Locatie: Clubgebouw Wielersportvereniging ETP Zutphen, Laan naar Eme 95 7204 LZ Zutphen
Datum: donderdag 15 mei 2018
Aanvang: 8:00
Kosten: leden 5,- / niet-leden 8,- (incl. koffie/thee, gebak, lunch, hersteldrankje naar keuze)