Beste clubleden,

Ik ben Christian Peppelman (24) en ik fiets zowel op de race als op de MTB bij de wielerclub ETP Zutphen. Ik wil jullie graag vertellen waar ik mee bezig ben. Ik ga namelijk 3 en 4 april mee fietsen voor Fonds gehandicaptensport dit doe ik namelijk omdat ik het belangrijk vindt dat iedereen de kans moet krijgen om te kunnen sporten maar dat is niet voor iedereen van zelfsprekend en daarom zet ik en nog vele andere ons in om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit geweldige doel want wat is er nou leuker dan sporten. Gaan jullie mij helpen om zoveel mogelijk geld op te halen? Je kunt doneren in de collectebus die ik via het Fonds gehandicaptensport heb aan gemaakt het geld komt dan ook gelijk terecht bij het fonds. Wil je een donatie doen klik dan op de onderstaande link

GehandicaptenSport Christian Peppelman

Mochten jullie vragen hebben dan kunnen jullie contact met me op zoeken via mijn mailadres

Alvast bedankt

Groeten
Christian Peppelman