Onze vereniging helpt mee om de deze sponsorrit mogelijk te maken op 11 augustus.

Op 11 augustus kan je vanaf de IJsselstroom een sponsorrit fietsen van 45 of 80 km.Allemaal voor het goede doel: meer kankeronderzoek mogelijk maken. Intussen trainen die dag Angelique van Veldhoven en Daniël Tellekamp als voorbereiding op de Tour for Life 2018. Zij fietsen in één dag van Voorburg naar Zutphen en terug naar Voorburg.

De toertocht van 45 km is een vrij vlakke rit richting IJssel/Terwolde. De route van 80 km is wat uitdagender en gaat onder andere over de Postbank, de route voert naar Hoenderloo, via Beekbergen en Klarenbeek terug. Bij aankomst wordt een pastamaaltijd geserveerd.

Vooraf inschrijven kan door een mail te sturen naar: geliek@hotmail.com. Daginschrijving is ook mogelijk. Kosten 15 euro. Vertrek tochten op 11/8 tussen 9 en 10 uur vanaf De IJsselstroom, Vliegendijk 16 te Zutphen.

De tocht is inclusief koffie/thee voor vertrek, pastamaaltijd na afloop, bidon zolang de voorraad strekt, gpx route en ook papieren versie mogelijk. Het terras aan de IJssel met lokale lekkernijen is de 11egeopend voor iedereen. Opbrengsten van de dag gaan volledig naar het goede doel: kankeronderzoek voor de Daniël den Hoed kliniek!

Fietsen vanaf Voorburg naar Zutphen en terug of een enkele reis is ook mogelijk, gpx bestanden zijn beschikbaar. Meerijden kan ook, houd dan rekening met een snelheid van gemiddeld 28-30 km per uur.

Meer info:

www.deijsselstroom.info/index.php/nieuws

www.tourforlife.nl/daniel-tellekamp

www.tourforlife.nl/angelique-van-veldhoven

www.etp-zutphen.nl