Laan naar Eme 95, 7204 LZ Zutphen

Trainingen

Het hele jaar door, met uitzondering van de vakanties, wordt er door de mountainbike jeugd 2 tot 3 maal per week getraind. Bij de trainingen komen alle facetten van het mountainbiken aan bod. Wat vooral belangrijk is bij de jeugd is dat plezier en lol bovenaan staan. Daarom worden door de trainers en begeleiders veel aspecten in spelvorm aangeboden.

De vaste tijden waarop de jeugd fietst, zijn:

  • dinsdag van 19:00 tot 20:30 vrije training jeugd 12 t/m 17 jaar op het clubparcours (begin september t/m eind maart)
  • woensdag van 18:30 tot 19:30 training jeugd 8 t/m 11 jaar op het clubparcours (het gehele jaar door)
  • woensdag van 19:30 tot 20:30 training jeugd 12 t/m 17 jaar op het clubparcours (het gehele jaar door)
  • donderdag van 19:00 tot 20:00 vrije training jeugd 12 t/m 17 jaar op het clubparcours (begin september t/m eind maart)
  • zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur training jeugd 8 t/m 17 jaar met trainers en begeleiders op diverse locaties zie de MTB Jeugd agenda (het gehele jaar door)

Op de woensdagavond wordt aandacht besteed aan de techniek van het mountainbiken. Je leert hoe je moet schakelen tot hoe je het evenwicht moet houden. Maar ook het trainen om beter en sneller te worden komen ruim aanbod.

Op de zaterdagochtend gaan we o.a. naar Lochem, Eerbeek, Doetinchem, Hoch Elten (D), Posbank, Papendal, Loenen, Holten, Rijssen en Schalkhaar.

De Jeugd fietst bijna altijd. Of het nou regent, sneeuwt of stormt. Als er veranderingen zijn in het rooster of het fietsen gaat niet door, dan proberen we dat zo snel mogelijk door te geven via deze website. Soms zijn we iets te laat terug met fietsen, maar meestal zijn we op de vaste tijd terug.

Kijk voor actuele informatie en tijden in de MTB Jeugd agenda.