Laan naar Eme 95, 7204 LZ Zutphen

Clubkleding

Tijdens de ledenvergadering van 11 juni 2018 is er besloten dat we zonder sponsoring op de kleding gaan rijden. Met ingang van 1 februari 2019 dient elke ETP lid in de nieuwe ETP kleding rond te rijden, dat wil zeggen de clubkleding zonder sponsoring.

Wielersportvereniging ETP Zutphen kent één soort clubkleding en alle afdelingen dragen dezelfde kleding. De ETP kleding kenmerkt zich door de basis clubkleuren zwart/wit eventueel aangevuld met secundaire kleuren. De actuele kleding is officieel aangemeld bij de KNWU en NTFU.

Als vereniging vinden we het belangrijk dat we als eenheid naar buiten toe optreden.

Dit betekent voor alle leden dat:

  • tijdens wedstrijden, clubkampioenschappen, ETP evenementen, clubritten en (club)trainingen in het (actuele) clubtenue wordt gereden.
  • tijdens deze evenementen door ETP-leden minimaal in een ETP broek en een ETP shirt gereden.
  • tijdens clubkampioenschappen altijd wordt gereden in de officiële clubkleding.
  • zowel bij warm (korte kleding) als koud weer (lange kleding) het daarvoor geschikte ETP Zutphen tenue wordt gedragen.
  • bij aanvang van de clubrit/training/wedstrijd de kleding er netjes en gewassen uit dient te zien.

Iedere renner dient zoveel kleding te bestellen, dat dit voldoende is om schone en goed ogende kleding te dragen tijdens de clubritten, trainingen en wedstrijden. Uitsluitend renners die lid zijn van de ETP Zutphen kunnen de kleding aanschaffen via de ETP webshop.

Belangrijk is dat je de goede maat bestelt. Door een diversiteit aan kleding en maatvoeringen  raden wij aan de kleding eerst te komen passen voordat je een bestelling plaatst. Je bent zelf verantwoordelijk voor het bestellen van goed passende kleding. Wij organiseren hiervoor twee momenten per jaar, eind februari en eind september. De exacte data zullen t.z.t. terug te vinden zijn in de agenda op de website of worden via een nieuwsbrief ruim van te voren aangekondigd.

Nieuwe leden
Nieuwe leden kunnen voor het maken van een afspraak voor het passen van de eerste kleding altijd contact opnemen met de kledingcommissie via kleding@etp-zutphen.nl.

Levertijd
De standaard items zijn normaal gesproken bij onze kledingleverancier Biemme op voorraad, de andere items zullen besteld moeten worden. Wij zullen zoveel mogelijk bestellingen proberen te bundelen. Minimaal 1 x per maand zullen de geplaatste bestellingen doorgezet worden naar onze kledingleverancier. De levertijd zal over het algemeen 4 tot 6 weken bedragen.

Mocht je vragen of klachten hebben over de kleding of behoefte hebben aan nadere informatie?
Neem dan met ons contact op via kleding@etp-zutphen.nl.