Clubkleding

 

De Wielersportvereniging ETP Zutphen kent 1 soort clubkleding. Al onze afdelingen dragen dezelfde kleding.

In de ledenvergadering van 11 juni 2018 is er besloten dat we zonder kledingsponsoring gaan rondrijden.
Met ingang van 1 februari 2019 dient elke ETP lid in de nieuwe ETP kleding rond te rijden, dat wil zeggen de clubkleding zonder sponsoring.

De ETP kleding kenmerkt zich door de basis clubkleuren zwart/wit eventueel aangevuld met secundaire kleuren. De actuele ETP-kleding is officieel aangemeld bij de KNWU en NTFU.

Als vereniging vinden wij het belangrijk dat we als eenheid naar buiten toe optreden.
Dit betekent dat voor alle ETP leden geldt dat tijdens wedstrijden, clubkampioenschappen, ETP evenementen, clubritten en (club)trainingen in (actuele) clubtenue wordt gereden. Minimaal wordt er tijdens deze evenementen door ETP-leden in een ETP broek en een ETP shirt gereden !

Clubkampioenschappen worden altijd gereden in de officiële clubkleding.

Uitsluitend renners die een lidmaatschap hebben van ETP Zutphen en in het bezit zijn van een basis lidmaatschapskaart van de KNWU en/of NTFU, kunnen de kleding aanschaffen. Zij hebben tevens de verplichting om minimaal het basis kledingpakket (broek, shirt, jas en beenstukken) of minimaal een korte broek en shirt aan te schaffen.

Zowel bij warm (korte kleding) als koud weer (lange kleding) dient men het daarvoor geschikte ETP Zutphen tenue te dragen.

Bij aanvang van de Clubrit/training/wedstrijd dient de kleding er netjes en gewassen uit te zien.

Iedere renner dient zoveel kleding te bestellen, dat dit voldoende is om schone kleding en goed ogend te dragen tijdens de clubritten/trainingen en wedstrijden. Bijbestellen van kleding gaat via de webshop

Belangrijk is dat u de goede maat besteld. Doordat er een diversiteit aan kleding en maatvoeringen zijn raden wij onze leden aan voordat een lid een bestelling plaatst, dat deze eerst de kledingstukken aan past. U bent zelf verantwoordelijk voor het bestellen van de juiste passende kleding. Wij organiseren daarom ook  pas  en kledinguitgifte avonden.  Dit is in principe op  maandagavond van 19:00-19:30 uur. Wanneer de pasavonden zijn is terug te vinden in de agenda-sectie op de website. Deze is te vinden op de ETP home pagina helemaal onderin op de pagina.

Soms is er kleding op voorraad en soms moet het besteld worden. Als er besteld moet worden is er al snel sprake van een doorlooptijd van 4 tot 6 weken.

Mocht u vragen of klachten hebben over de kleding of behoefte hebben aan nadere informatie schroom dan niet om met ons contact op te nemen, dat kan via het volgende mailadres: kleding@etp-zutphen.nl