Clubkleding

 

De Wielersportvereniging ETP Zutphen kent twee soorten clubkleding. Kleding welke wordt gedragen door de toerafdeling en kleding welke wordt gedragen door de wedstrijd/jeugd afdeling.

ETP Zutphen vernieuwt doorgaans haar kledingontwerpen om de 3-4 jaar. Het kledingontwerp van de wielerafdeling is medio 2016 in gebruik genomen en het kledingontwerp van de toer is van  2015.  De  huidige ontwerpen worden tot en met 2018 gebruikt, dit komt overeen met de  lengte van de huidige kledingsponsorcontracten.  Door de bijdrage van onze kledingsponsoren kunnen we de kosten voor het verplichte basispakket fors reduceren.

De kledingsponsoren worden met logo en/of naam weergegeven op de kleding. De ETP kleding kenmerkt zich door de basis clubkleuren zwart/wit eventueel aangevuld met secundaire kleuren. De actuele ETP-kleding is officieel aangemeld bij de KNWU en NTFU.

Als vereniging vinden wij het belangrijk dat we als eenheid naar buiten toe optreden, dat zijn we ook verplicht aan onze sponsoren.
Dit betekent dat voor alle disciplines geldt dat wedstrijden en (club)trainingen in (actuele) clubtenue worden gereden. Als men mee doet aan activiteiten van de toerafdeling dan mag men kiezen tussen actuele wedstrijd/jeugd- dan wel toerkleding.

Clubkampioenschappen worden altijd gereden in de officiële clubkleding.

Uitsluitend renners die een lidmaatschap hebben van ETP Zutphen en in het bezit zijn van een basis lidmaatschapskaart van de KNWU en/of NTFU, kunnen de kleding aanschaffen. Zij hebben tevens de verplichting om minimaal het basis kledingpakket aan te schaffen.

Zowel bij warm (korte kleding) als koud weer (lange kleding) dient men het daarvoor geschikte ETP Zutphen tenue te dragen.

Bij aanvang van de Clubrit/training/wedstrijd dient de kleding er netjes en gewassen uit te zien dit uit respect richting de sponsoren.

Iedere renner dient zoveel kleding te bestellen, dat dit voldoende is om schone kleding en goed ogend te dragen tijdens de clubritten/trainingen en wedstrijden. Bijbestellen van kleding gaat via de webshop www.etp-zutphen.nl/webshop

Belangrijk is dat u de goede maat besteld. Doordat er een diversiteit aan kleding en maatvoeringen zijn raden wij onze leden aan voordat een lid een bestelling plaatst, dat deze eerst de kledingstukken aan past. U bent zelf verantwoordelijk voor het bestellen van de juiste passende kleding. Wij organiseren daarom ook  pas  en kledinguitgifte avonden.  Dit is in principe op  maandagavond van 19:00-19:30 uur.
Voor 2018 zijn er pasavonden op 24 september en 1 oktober
Soms is er kleding op voorraad en soms moet het besteld worden. Als er besteld moet worden is er al snel sprake van een doorlooptijd van 4 tot 6 weken.

Mocht u vragen of klachten hebben over de kleding of behoefte hebben aan nadere informatie schroom dan niet om met ons contact op te nemen, dat kan via het volgende mailadres: kleding@etp-zutphen.nl