Laan naar Eme 95, 7204 LZ Zutphen

MTB Volwassenen

Sinds 2012 heeft een aantal volwassenen van de ETP Zutphen het initiatief ontplooid om ook voor de volwassenen een Mountainbike groep op te zetten.

Vanuit verschillende kanten kwamen er signalen dat er behoefte was om met elkaar georganiseerd mountainbiketochten te fietsen. Ook was er behoefte om meer training te krijgen in de techniekbeheersing van de mountainbike.

Het is nu mogelijk om één keer per week trainingen te volgen welke specifiek de techniek van het mountainbiken onder de loep nemen. Deze training is bedoeld voor volwassenen die hun techniek willen verbeteren. Deze specifieke trainingen worden het hele jaar door gegeven. Aspecten die tijdens deze training onder andere aan bod komen zijn o.a techniek, conditionele aspecten, afstellen en onderhoud van de fiets. Daarnaast worden er mogelijkheden geboden om gezamenlijke trainingsritten en toertochten te maken. De trainingen vallen onder de Wielersportvereniging ETP Zutphen. Ook is er de mogelijkheid om in wedstrijdverband de MTB sport uit te voeren.

Trainingen
Er zijn meerdere trainingen per week mogelijk. Benieuwd?
Kijk dan snel bij het overzicht van de trainingen.

Proberen?
Wil je liever eerst een keer een training meemaken?
Neem dan contact op via coordinator.mtb@etp-zutphen.nl.

Agenda