Laan naar Eme 95, 7204 LZ Zutphen

Racefietsen

Veel wedstrijdwielrenners zijn begonnen als toerfietser, doordat zij behoefte kregen aan competitieverband zijn zij wedstrijden gaan fietsen. ETP Zutphen heeft sinds de oprichting al een wedstrijdafdeling. De renners komen uit in verschillende disciplines op de weg, de mountainbike, baan en in het veld en zijn in de zomer en winter actief.

Veel wedstrijdrijders stellen hun eigen trainingsprogramma voor de weg samen. Als club organiseren we ook gezamenlijke trainingen. Dit zijn vaak rustige trainingen, geschikt voor ieder niveau en perfect voor nieuwe rijders om ervaring op te doen. Meer informatie is te vinden onder trainingen.

Om wedstrijden te rijden heb je een licentie nodig. Voor clubwedstrijden volstaat het basislidmaatschap van de KNWU (krijg je automatisch wanneer je lid wordt van ETP Zutphen). Voor KNWU wedstrijden dient een licentie te worden aangeschaft.
Alle informatie hierover vind je terug op de site van de KNWU.

Naast het gezamenlijk trainen rijden ook veel ETP-ers gezamenlijk wedstrijden of gaan ze er gezamenlijk naar toe.

Wil je meer weten?
Kom gerust een keer langs bij een training, wedstrijd en/of andere evenement of neem contact op met de coördinator wielrennen, die kan je veel meer vertellen over het wielrennen bij ETP Zutphen.

Agenda